Beauty 12. rujna 2013.

Održano savjetovanje 'Kosa kakvu želim'

Željko Lukunić/PIXSELL.
1/7

U srijedu, 11. rujna, dm-ova suradnica, stručnjakinja za kosu Anita Mioč, održala je stručno savjetovanje i demonstraciju u sklopu dm-ove kampanje 'Kosa kakvu želim'. Uz pomoć voditeljice Renate Sopek, Anita Mioč savjetovala je i Lorenu Nosić i Mirnu Maras.

 | Autor: Željko Lukunić/PIXSELL Željko Lukunić/PIXSELL

Posjetiteljima je objasnila da je frizuru najbolje birati prema obliku lica, a trik kako odrediti kojeg je oblika vaše lice je da sjednete ispred ogledala, uzmete ruž za usne i iscrtate na ogledalu oblik lica prateći liniju kose i vilice.

 | Autor: Željko Lukunić/PIXSELL Željko Lukunić/PIXSELL

Posebno je naglasila da je nužno riješiti se navike nanošenja šampona izravno na kosu. Kosu treba šamponirati tako da se prethodno na dlan nanese jednaka količina šampona i vode te da se prije nanošenja pomiješaju. Jedan od noviteta u njezi kose koji preporučuje jest šampon za suho pranje kose koji izvrsno funkcionira u nedostatku vremena tijekom radnog tjedna, a posebno je dobar za kombinirani tip kose.

 | Autor: Željko Lukunić/PIXSELL Željko Lukunić/PIXSELL

Za njegu suhe kose Anita Mioč preporučuje šampone za nježno pranje, hidratantne regeneratore s prirodnim uljima te regeneratore koji se ne ispiru. Za masnu kosu savjetuje lagane formule koje ne sadrže ulje, dok je za kombinirani tip kose bitno što manje koristiti vruću vodu prilikom pranja.

 | Autor: Željko Lukunić/PIXSELL Željko Lukunić/PIXSELL

Posjetitelji City Centera one West na beauty baru dm-a potražili su individualne savjete o njezi i stiliziranju kose, a kako bi lakše imali kosu kakvu žele dm je osigurao poklone pakete s proizvodima za njegu kose te povoljnu kupnju Braun uređaja za oblikovanje kose i top brendova za njegu i styling u svim dm prodavaonicama tijekom rujna.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Komentari 0