Beauty

Odabrali smo: 4 parfema za Valentinovo s kojima nećeš pogriješiti

Možda ne moraš biti poput Marylin Monroe koja je u krevet odlazila samo s kapi parfema, ali ovo su svakako neki klasici koje ćeš rado nositi. Na posao, na kavu s prijateljicama, večeru s njim, a možda ipak - i u krevet.

Koji je najljepši miris na svijetu? Nakon kratkog razmišljanja rekli bismo - miris ljubavi. On dolazi u najrazličitijim oblicima, a ako ćemo "ići u glavu" bez dvojbe zaključujemo da to ipak mora biti parfem. Iako je uvriježeno pravilo da se parfemi poklanjaju za Valentinovo, bitno je otkriti kakav. Bilo da parfem poklanjaš bliskoj muškoj ili ženskoj osobi ili pak sebi, pobrini se da bude poseban. Predstavljamo ti četiri klasika po izboru miss7 redakcije, a tijekom mjeseca ljubavi svim članovima Svijeta prednosti, dm daruje do 40% popusta na brojne atraktivne mirise.

Chloe "Love Story"

Ovaj parfem smo prvi put pomirisali nekoliko mjeseci nakon što je izašao u prodaju, 2014. godine. Sjećamo se velikog hypea koji je izazvao u beauty industriji. Note bijelog cvijeća koje se miješaju sa intenzivnom citrusnom podlogom pretvaraju se u jedan pravi djevojački parfem. Ako možeš zamisliti curu u trapericama, lepršavoj košulji i gležnjačama boje pudera, onda ju možeš zamisliti da nosi baš ovaj parfem. Savršen je za prve proljetne dane jer je baza limunska, a površinski miris je sladak i drvenast. I da, izvrstan je za izlazak na dejt i naravno Valentinovo. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Bvlgari "Rose Goldea"

Kao što mu i samo ime kaže, ovaj parfem je istinska tekuća ruža. Baza Rose Goldee je ruža koja se izmjenjuje s cvjetnim mirisima, poput mirisa jasmina i nerolija. Ovo je parfem za ženu koja zna što želi, koja neće štedjeti na kupnji kožnih torbi i cipela. Iako će ovaj parfem na "prvo špricanje" djelovati previše intenzivno, nakon nekog vremena postaje jako lagan. Baš poput ružine latice. Ni jači spol na njega neće ostati imun. Dapače. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Calvin Klein "Euphoria"

Ovo je parfem koji odaje dojam starije žene. Doduše, ona je i misteriozna, ženstvena i elegantna, baš kao i ovaj parfem koji svojevrsno spada među komercijalne klasike. Njegove dominantne note su šipak i orhideja, a lako bismo ga mogli opisati kao egzotično cvjetni parfem, no bez one ponekad nepotrebne slatkoće. Zamišljamo ga na dotjeranoj ženi koja se uputila na romantičnu večeru u pratnji svog muškarca... Odjevena je u crno. Ili pak, ostala je s dragim kod kuće i nosi samo crno svileno donje rublje. Vjerujem da si dobila dovoljno slikoviti dojam kakav efekt ovaj miris ostavlja!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Ovo nisi znala o parfemima, zar ne? Rubrika Beauty Beauty

Dolce & Gabbana "Intenso"

Voli li tvoj dečko tipične muške parfeme, ovo je svakako miris za njega. Kad kažemo tipične mislimo na osvježavajuće kolonjske vodice, koje mirišu malo zeleno, malo vodeno, malo drvenasto. Doduše, uvijek je jedna od ovih skupina najdominantnija, a u ovom slučaju to bi bio otvor zelenih noti s dominantnom lavandom, koji se kasnije stišava i izraženiji postaje duhan, no sveukupno odaje jedan dobar dojam friško opranog macho muškarca. Baš poput Colina Farrella u reklamnoj kampanji.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: miss7

Komentari 0