Beauty

Odaberite idealan za sebe: 7 savjeta kako nositi tamni ruž

Tamne usne savršen su način igranja s različitim stilovima šminkanja. Uz tamni ruž, bez ekstremnih pothvata, u samo jednom trenutku možete drastično promijeniti svoj izgled.

Tamni ruževi kao da su rezervirani za tmurne, jesenje dane. No, svaka zaljubljenica u makeup zna da se oni odlično uklapaju i u ljetne lookove.

No, prije nego posegnete za prvim tamnim ružem u svojoj blizini, postoji nekoliko stvari koje trebate uzeti u obzir. 

Prvo i osnovno, nijansu birajte prema trenutnom raspoloženju. Ako želite naglasiti svoju sexy stranu, zagasito crvene nijanse biti će odličan izbor, dok će vam čokoladne nijanse pomoći neutralizirati look.

Osim toga, bitno je pripaziti na podton ruža, ali i uskladiti ga s podtonom vaše kože. Ukoliko imate hladan podton kože, za vas će pravi odabir biti ruževi poput ljubičastog, koji ima plavi podton. Tople nijanse boje vina odličan su izbor ako, poput većine ljudi, imate topli podton kože. 

Na koje još savjete trebate pripaziti otkrijte u videu:

Ne zaboravite pripremiti svoje usne za tamne ruževe koji ne dopuštaju pogreške. Uklonite mrtve stanice kože i dobro ih hidratizirajte, te ocrtajte olovkom za usne. Također,ostatak lica nemojte opteretiti teškom šminkom. Puder, tuš za oči i malo maskare biti će sasvim dovoljni.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0