Beauty

Od sada OUAI možeš kupiti i u Hrvatskoj!

Najbolji sprej za volumen, teksturiranje i šampon za suho pranje dolaze i kod nas! Brend proizvoda za kosu OUAI hair potpisuje stilistica Jen Atkin koja brine o kosi Chrissy Teigen, Belle Hadid i Kardashianki stoga nije čudno da među curama čak i u Hrvatskoj ima kultni status!

Ouai je jedan od onih brendova za koje si sigurno čula, čak iako ih nisi imala prilike vidjeti u dućanu ili probati. Jen Atkin, hair stilistica slavnih poput Chrissy Teigen, Jenne Dewan Tatum, Belle Hadid i Kardashianki, stvorila je svoju liniju proizvoda za kosu koji osim chic pakiranja imaju i poprilično zbunjujuće ime. Ouai je stvoren za cool djevojku u pokretu koja nema vremena prtljati sa svojom kosom, a želi wow efekt. Liniju je u stvari htjela napraviti zbog suplemenata kosu jer vjeruje da to je to nešto što ženama treba više od proizvoda za styling, no izgleda da su upravo oni pokupili svu slavu. Među favoritima brenda su "Soft Mousse" pjena za kosu koja stvara nježne valove, "Wave Spray" odnosno sprej za slane valove i "Volume Spray" koji daje genijalan volumen kosi. Jedan od novijih favorita je neupitno i "Dry Shampoo Foam" odnosno šampon za suho pranje u pjeni koji istovremeno upija masnoću i daje volumen. 

 

A post shared by OUAI Haircare (@theouai) on

Ono što ovu neupitnu cool djevojku, pa i njen brend, odvaja od drugih je činjenica da ima vrlo aktivne društvene mreže i na njima komunicira sa svojim fanovima, pa je tako stvorila i #myouai kutak na webu gdje možeš kroz kratak kviz istražiti kakvu točno kosu imaš i koje Ouai proizvode za nju koristiti. A sada možeš odigrati kviz i iste te proizvode kupiti u Zagrebu!

Možda vas zanima Korisna stvarčica - izumljen sprej od kojeg se kosa brže suši! Rubrika Beauty Beauty

Nikola Blažinčić, hrvatski kolorist i hair stilist koji brine o bojama kosa mnogobrojnih poznatih (i manje poznatih!) Hrvatica nedavno je najavio kako odlazi iz brenda "Hair Concept" te otvara svoj salon, a kada smo malo zagrebali ispod površine otkrili smo kako uz ovu vijest ide još jedna!

"Nikola Blažinčić Hair" otvara vrata 7. svibnja na adresi Vlaška 115 u Zagrebu, rad će biti fokusiran na koloraciju, a s miss7 podijelio je informaciju kako će biti ekskluzivan zastupnik brenda OUAI i korisnik brenda Joico za Hrvatsku. Joico je vrlo cijenjeni frizerski brend koji se proslavio svojim luksuznim tretmanima za kosu u kojima će neupitno uživati i Zagrepčanke; njihovi tretmani, kraljevski i tretman u četiri koraka, već su 19 godina vodeći u rekonstrukciji kose!  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Naravno, upitali smo Nikolu koju su njegovi favoriti od nadolazećih ekskluzivnih brendova; "Od Ouaija obožavam "Wave Spray", proizvod za tzv. slane valove koji ne sadrži sol i "Volume Spray", proizvod koji daje genijalan volumen. Od Joica je to kraljevski tretman, a moram nadodati i Structureov "Glamex" sprej za kosu koji daje ludi, hollywoodski volumen vlasima - kao tapiranje, bez tapiranja!". 

Zanimaju li te cijene, one neće biti nepristupačne - cjenovni raspon OUAI-ja će biti od 140-165 kn, a od Joica od 200-300 kn. Što nadodati osim jedva čekamo?!  | Autor: Instagram Instagram

Photo: Instagram

Komentari 0