Beauty
trendovi u manikuri za ljeto

Od nježnih pastelnih do vibrantnih nijansi - ovih pet trendova u manikuri ovog će ljeta biti najtraženiji

  • Ljetni dani u nama uvijek bude želju za nešto posebnijim manikurama, a trendovi za ovu ljetnu sezonu već se mogu izdvojiti
  • Nježni i chic ili vibrantni i puni boja, nokti će ovog ljeta biti posebno ženstveni i upečatljivi
  • Donosimo pet trendova u manikuri koje ćemo nositi ovog ljeta

Topliji proljetni dani nam napokon stižu, a to znači i da nam je ljeto sve bliže. Nikad nije prerano za potragu za modnom ili beauty inspiracijom ili nadolazećim trendovima, stoga smo danas odlučile izdvojiti pet trendova u manikuri koji će ovog ljeta biti najpopularniji, a s većinom njih smo već i upoznate, budući da su i prije bili dio mikro trendova u manikuri.

trendovi u manikuri za ljeto | Autor: Instagram @sassnailartistry Instagram @sassnailartistry

Piercing na noktu Možda vas zanima Mnogi obožavaju ovaj nail art: Piercing noktiju je najotmjeniji način da se poboljša manikura Rubrika Beauty Beauty

Pastelne i nježne nijanse poput vodenih boja i dalje su popularne

Iako se najviše nose u proljeće, pastelne nijanse ove ćemo tople sezone prenijeti i u ljeto u svim nježnim bojama te koristeći razne tehnike kako bi pastelne lila, svjetloplave, zelene, breskvaste i žute nijanse posebno došle do izražaja.

trendovi u manikuri za ljeto | Autor: Instagram @celmatique Instagram @celmatique

Sjajni krom nokti se vraćaju

Obožava i u celebrity krugovima, krom manikura ponovno će se nositi ovog ljeta u još sjajnijoj i izraženijoj verziji. Metalik nokti u srebrnoj ili pink nijansi izgledat će posebno efektno u kombinaciji s apstraktnim nail artom ili u verziji French manikure.

trendovi u manikuri za ljeto | Autor: Instagram @nissanailedit Instagram @nissanailedit

Nježan balletcore veliki je trend i u manikuri

Baby roza, kremaste, mliječne i druge nude nijanse dio su balletcorea koji se iz mode proširio i u beauty svijet. Ovaj će trend biti savršen za ljubiteljice minimalističkih manikura i neutralnih nijansi.

trendovi u manikuri za ljeto | Autor: Instagram @themaniclub Instagram @themaniclub

Efektni "zamagljeni" nokti

"Airbrush" tehnika ove će ljetne sezone opet biti popularna u verziji pastelnih nijansi koje su lagano zamagljene te savršeno prelaze iz jednog tona u drugi.

trendovi u manikuri za ljeto | Autor: Instagram @vdw.nails Instagram @vdw.nails

Vibrantne nijanse savršene su za tople ljetne dan

Ljeti se većina nas odvaži i na više vibrantne nijanse koje u ostatku godine baš i ne biramo, poput trendi kobalt plave ili jarko narančaste. Zato su topli ljetni dani savršena prilika za isprobavanje nove boje, a posebno će efektno izgledati ako se odlučimo i za pedikuru u istoj nijansi. 

trendovi u manikuri za ljeto | Autor: Instagram @gelsbybry Instagram @gelsbybry

nude manikura Možda vas zanima Nude nokti nikad ne izlaze iz mode - ovih 14 manikura izgledat će predivno u svakoj prilici Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @naileditbeauty

Komentari 0