Beauty 31. kolovoza 2012.

Obnovite svoju kožu uz matičnu mliječ

Kako se godišnji odmori bliže kraju, tako i naša koža treba posebnu njegu koja će joj vratiti prijašnji sjaj i hidrataciju. Za to su idealni proizvodi za njegu lica s matičnom mliječi, kao što je Apivitina Queen Bee kolekcija.

 | Autor:
Matična mliječ
posljednjih se godina nametnula kao jedan od ključnih sastojaka u njezi kože, posebno kada je u pitanju njega protiv bora i očuvanje mladolikosti jer je jedan od najdragocjenijih darova prirode. Pčele matice u prosjeku žive oko šest godina, što je 40 puta dulje od pčela radilica koje žive svega 30 do 35 dana. Znanstvenici su otkrili da pčele matice svoju dugovječnost mogu zahvaliti isključivo svojoj prehrani, koja se temelji na matičnoj mliječi. Ona je kompleksna prirodna tvar koja se stvara u specijalnim pčelinjim žlijezdama, a njom pčele radilice hrane ličinke pčela matica.

 | Autor: Za “zlatne godine“ života idealna je Apivitina Queen Bee je potpuna linija za njegu lica s matičnom mliječi, koja smanjuje duboke bore i poboljšava elastičnost kože. Za bolje rezultate, Apivita je ugradila matičnu mliječ u liposome kako bi blagotvorno djelovanje prodiralo duboko u slojeve kože. Queen Bee nije samo namijenjena zreloj koži, ona je i lijek za kožu različitih dobi te prva krema na svijetu s inkapsuliranom matičnom mliječi. Inkapsulirana matična mliječ koja se tako predaje koži patent je Apivite.

Glavno djelovanje Queen Bee linije iz Apivite je vidljivo u smanjenju bora I opuštanja kože dok u isto vrijeme omogućava učvršćivanje i djeluje obnavljajuće na zrelu kožu zahvaljujući matičnoj mliječi, morskoj travi i prirodnoj lipoaminokiselini. Dodatna djelovanja su duboka hidratacija s medom, pčelinjim voskom i karite maslacem čiji su učinci idealni za hidrataciju i omekšavanje. Štiti od štetnih atmosferskih utjecaja zahvaljujući ekstraktu lista masline i vodi zelenog čaja koji blokiraju rad slobodnih radikala i zaustavljaju oksidacijski proces. Holističko djelovanje. Eterično ulje mirisne smole obnavlja zrelu kožu i podiže raspoloženje.

Queen Bee kolekcija ne sadrži parabene, silikone polipropilen alkohol niti mineralna ulja.

U Queen Bee liniji možete pronaći:

  • Serum s matičnom mliječi i medom / 96% proizvoda prirodni su sastojci
  • Bogatu kremu za učvršćivanje i obnavljanje s matičnom mliječi i medom / 90% proizvoda prirodni su sastojci
  • Noćnu kremu za učvršćivanje i obnavljanje s matičnom mliječi i medom / 92% proizvoda prirodni su sastojci
  • Dnevnu kremu za učvršćivanje i obnavljanje s matičnom mliječi i medom + SPF 15 / 90% proizvoda prirodni su sastojci
  • Kremu za oči protiv bora s matičnom mliječi i medom / 95% proizvoda prirodni su sastojci

Komentari 0