Beauty

Oblikujte ruke jednostavnim vježbama kod kuće

Sanjate o oblikovanim, ali istovremeno elegantnim i ženstvani rukama? sada ih možete i imati, uz ove jednostavne vježbe, koje se rade kod kuće

Vježbe sa specijalnim utezima s drškom omogućavaju ostvarivanje rezultata trosatnog treninga za samo pola sata! Zahvaljujući ovim utezima, aktiviraju se sve mišićne grupe i povećava se fleksibilnost, bez vidljivog povećanja mišićne mase. Ove vježbe povećavaju kardio kondiciju i poboljšavaju ravnotežu. Jedna minuta rada s ovim utezima ima učinke kao 350 metara sprinta.

 | Autor: Nick Ansell/Press Association/PIXSELL Nick Ansell/Press Association/PIXSELL

Provlačenje utega: U stojećem položaju razmaknite noge u širini ramena, stopala okrenite na vanjsku stranu pod kutem od 45 stupnjeva i postavite uteg između njih. Savinite koljena, povucite bokove unazad, podignite prsa i zadržite pogled prema gore. Uhvatite uteg u jednu ruku, provucite ga između peta i uspravite se.

Prebacivanje utega: U stojećem položaju noge razmaknite nešto više nego što je širina ramena. Stopala su okrenuta prema van pod kutem od 45 stupnjeva. Podignite uteg do visine prsiju, a onda savinite noge u koljenima i prebacite uteg preko glave. Ponovite vježbu.

Čučanj: Stopala su razmaknuta u širini ramena i izbačena pod kutem od 45 stupnjeva, a ruke ispružene ispred tijela zbog ravnoteže. Savinite koljena, gurnite bokove unazad (koliko možete) i vodite računa o tome da koljena budu iznad nožnih prstiju. Zadržite se sekundu ili dvije u tom položaju, a onda se odgurnite petama i vratite se u stojeći položaj.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0