Beauty

Novi Olivalovi tretmanski šamponi obnavljaju, hidratiziraju i potiču rast kose

Kada je o šamponima riječ u svakoj trgovini nalazi se švedski stol prepun različitih proizvoda. Neki nude sjaj, drugi hidrataciju, treći obnovu beživotne kose, ali svi obećavaju čistoću. Možemo se složiti da je najvažniji zadatak šampona očistiti kosu i tjeme od svih nečistoća i ukloniti mirise poput dima ili smoga. Ali što kada smo suočeni s masnijim vlasištem, pojačanim opadanjem kose ili suhim i beživotnim vrhovima? Potraga za učinkovitim šamponom u tom trenutku postaje zahtjevnija jer osim što se besprijekorno čista kosa podrazumijeva, sada tražimo i konkretno rješenje za neki od problema s kojim se suočavamo. Posebno formulirani, tretmanski šamponi koji djeluju na određeni, specifičan problem u toj situaciji idealno su i učinkovito rješenje. 

Olivalovi stručnjaci već više od četvrt stoljeća formuliraju učinkovite proizvode koji ciljano djeluju na problem i rješavaju ga, a jedan od prvih proizvoda koji je ovih dana osvanuo u novom dizajnu, ali iste i nepromijenjene formulacije već 25 godina je Čičak šampon. Ovaj pH neutralan šampon namijenjen je prije svega oštećenoj i suhoj kosi. Značajno smanjuje ispadanje kose, jača korijen i ublažava pojavu suhe peruti, a istovremeno čisti kosu i obnavlja vlasište. Glavne djelatne tvari inulin  i tanin iz ekstrakta čička djeluju protuupalno i antimikrobno, a pantenol obnavlja vlasište i hrani vlasi prodirući duboko u korijen kose. 

 | Autor: Olival Olival

Kako je problem suhe i oštećene kose samo jedan u nizu problema kose i vlasišta, Olival predstavlja i dva sasvim nova tretmanska šampona – Kopriva i paprena metvica i Ricinus šampon

Protiv opadanja kose i za revitalizaciju vlasišta

Ekstrakt koprive u šamponu Kopriva i paprena metvica opskrbljuje vlasište mikronutrijentima te učinkovito pomaže pri jačanju prokrvljenosti vlasišta, a  eterično ulje paprene metvice jača folikule vlasi i poboljšava rast kose. Vrlo nježna tekstura šampona doprinosi volumenu i dugotrajnoj svježini kose.

 | Autor: Olival Olival

Za gustu kosu i veći volumen idealan je Ricinus šampon. Ulje ricinusa pomaže pri rastu kose i održava njezinu bujnost. Kremasta tekstura šampona dugoročno doprinosi boljoj gustoći, volumenu i sjaju kose.. 

Šamponi ne sadrži silikone, a preporuka je kombinirati ih s Olivalovim uljima za kosu kao pakungom prije pranja za još brže i bolje rezultate.

 | Autor: Olival Olival

Zdravu, prekrasnu kosu, bogatog sjaja moguće je postići uz pomoć pravilne njege i  korištenjem tretmanskih proizvoda namijenjenih rješavanju problema, a Olivalovi šamponi i prirodna ulja za njegu kose već desetljećima dokazuju učinkovitost i djelotvornost.

Photo: Olival