Beauty 02. travnja 2014.

Novi Normaderm Night Detox - noćna njega za svježe jutro masne kože

Imate li kožu sklonu nepravilnostima, zasigurno vam je poznat osjećaj nečiste kože koji je prisutan svakog jutra, unatoč večernjoj rutini i njezi.

Naime, prilikom spavanja na koži se i dalje pojačano tvori sebum, a upravo povećano lučenje sebuma tijekom noći uzrokuje osjećaj nečiste kože prilikom buđenja. Normaderm Night Detox nova je Vichy pročišćujuća njega za masnu kožu koja tijekom noći drži lučenje sebuma pod kontrolom. Nepravilnosti i pore su manje vidljive, a ten postaje svjež i čist.

 | Autor:

Što se događa s masnom kožom tijekom noći?

Biološku aktivnost kože na kojoj se temelje sve funkcije ljudskog organizma regulira cirkadijalni ritam (24 sata), a tvorba sebuma koja se odvija u lojnoj žlijezdi svoj vrhunac doseže oko 4 sata ujutro. Lučenje sebuma tada je pojačano i ubrzava množenje bakterija što uzrokuje nečistoće na masnoj koži. Upravo zbog toga je masna koža nakon buđenja lošije kvalitete te je sjajna, ljepljiva i začepljenih pora. Koža više ne diše i ne može vršiti svakodnevne procese.

 | Autor:

Normaderm Night Detox – za osjećaj čiste kože svakog jutra!

Normaderm Night Detox nova je Vichy noćna njega protiv nepravilnosti za čišću kožu. Prilikom buđenja koža je manje masna, glađa, pore su manje vidljive te je koža lica pročišćena i blistava. Brzo upijajuću i nemasnu teksturu potrebno je nanositi navečer na čistu i suhu kožu. Proizvod je testiran pod dermatološkim nadzorom i primjeren je osjetljivoj koži.

Normaderm Night Detox djeluje dvojno – vrši čišćenje i detoksikaciju kože, a ona se budi preoblikovana. O detoksikaciji se brine kombinacija ekstrakta amazonskog drveća Eparulinea, snažnog antioksidansa protuupalnih svojstava, zatim LHA, aktivnog sastojka antibakterijskog djelovanja koji oslobađa kožu od toksina, te salicilne kiseline koja uklanja mrtve stanice s površine kože, čisti pore bez nadraživanja i regulira tvorbu sebuma. Za čišćenje su zaduženi perliti i apsorbirajuće čestice koje djeluju poput biološke »spužve« i upijaju do pet puta veću količinu sebuma od svoje težine.

 | Autor:

Aktivni dnevno-noćni duo za njegu masne kože

Problematičnoj koži sklonoj nepravilnostima potrebna je aktivna njega danju i noću. Novi Normaderm Night Detox i dobro poznata Normaderm dnevna hidratantna njega sada zajedno tvore aktivni dnevno-noćni duo koji u potpunosti preoblikuje kožu sklonu nepravilnostima. Večernje nanošenje Normaderm Night Detox njege aktivira detoksikaciju i dubinsko čišćenje kože koja se budi preoblikovana, dok Normaderm dnevna njega smanjuje znakove nepravilnosti, poput crvenila, masnoga sjaja i tragova prištića te hidratizira kožu. Normaderm dnevna hidratantna njega i Normaderm Night Detox zajedno predstavljaju potpunu njegu za masnu kožu sklonu nepravilnostima, danju i noću.

 | Autor:

Otkrijte Normaderm dnevno-noćni duo za potpunu njegu kože sklone nepravilnostima potražite uzorke u najbližoj Vichy ovlaštenoj ljekarni!

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0