Beauty
1/15

Novi mirišljavi proizvodi za njegu tijela

Proljeće nam konačno kuca na vrata, a drogerija Kozmo prva predstavlja novitete i ekskluzivne proizvode. Veselih šarenih boja, vrhunske kvalitete i neodoljivog dizajna, nove kozmetičke linije za njegu tijela od danas se nalaze u ponudi ove drogerije Kozmo. U jednom od najljepših hotela u srcu grada Zagreba, Esplanadi, brojni su znatiželjni ljubitelji kozmetike isprobavali atraktivne artikle koji privlače europskom kvalitetom i pristupačnim cijenama.

 | Autor:

«Proljeće u drogeriji Kozmo je veselih boja, atraktivnih mirisa i vrhunske kvalitete novih kozmetičkih linija za njegu tijela koje smo predstavili. Njihovo europsko porijeklo, nizozemska proizvodnja,  prihvatljiva cijena i atraktivan dizajn zasigurno će razveseliti mnoge, a vjerujemo kako će svakog od nas odvesti u jedan sretan svijet višeosjetilnih užitaka!» - izjavio je predsjednik Uprave drogerija Kozmo Krešimir Profaca. 

 | Autor:

Chapter, Label, Body Resort i Stackable četiri su mirisne priče koje će svakodnevnu njegu tijela učiniti jednostavnijom i ugodnijom.

 | Autor:

Chapter je ime linije proizvoda jakih boja koji će svakodnevnu njegu tijela učiniti jednostavnijom i ugodnijom, a mirisi čije ćete formulacije pronaći na bočici odvesti će Vas na daleka, egzotična mjesta. Nostalgični izgled etiketa linije Label vraća Vas u prošlost, dok šarena ambalaža predstavlja spoj trenda i pozitive u tri čarobna mirisa: grejpa, kokosa i nara. 

 | Autor:

Body Resort je idealna linija za početak dana u dobrom raspoloženju. Formulacija njeguje Vaše tijelo, dok puni voćni mirisi pružaju potpunu relaksaciju.

 | Autor:

Kombinacija neobičnog pakiranja i sedam jarkih boja, obilježje su posljednje linije Stackable. Jake i mladenačke boje privući će svakoga, a pakiranje je posebno dizajnirano za držanje u kupaonici.

 | Autor:

Predstavljanje novih atraktivnih kozmetičkih linija nisu propustili ni modna agentica Tihana Harapin Zelepugin, modna dizajnerica Anamarija Brkić, manekenka Anita Dujić, najbolji vaterpolist svijeta Josip Pavić, sportski trener Marijo Anić Kremić i brojni drugi.

 | Autor:

Više fotografija proizvoda i uzvanika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0