Beauty
mat makeup look

Novi essence banana puder u prahu mogao bi postati stalan dio naše makeup rutine!

  • Essence ima odlične beauty novitete, a jedan koji će zasigurno postati favorit među makeup entuzijastima je Banana puder u prahu!
  • Puder u prahu dolazi u nježnoj žutoj nijansi te je idealan proizvod za dodavanje mat naglasaka u našem makeup looku
  • Njime ćemo produžiti postojanost naše šminke, a na koži će ostaviti lagan i ugodan osjećaj

Puder u prahu makeup je proizvod koji nam omogućava savršeno matiranje lica te daje mat efekt u slučaju da ne želimo u potpunosti "glowy" makeup. Možemo ga nanijeti na sve dijelove lica, a obično se koristi za mat naglaske iznad jagodica, na čelu ili na nosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sisterbeautxy

Među raznim opcijama koje imamo i u luksuznim i u drogerijskim brendovima kad je riječ o puderima u prahu, posebno onih u žutoj boji, nazvanih banana puder, uvijek volimo isprobati i novitete koji se nude na tržištu, stoga nas je oduševila vijest da essence ima novi Banana puder koji možemo isprobati u sljedećem makeup looku!

Možda vas zanima Fara Homidi lansirala je prvi make up proizvod koji je korektor, puder i highlighter u jednom! Rubrika Beauty Beauty

Banana puder u prahu u nježno žutoj boji dolazi u okruglom malom pakiranju sa spužvicom i to po iznimno pristupačnoj cijeni od samo 4,20 eura. Ultrafini prah ovog Banana pudera u prahu, osim za matiranje lica, bit će prikladan i za fiksiranje makeupa.

essence banana puder u prahu | Autor: dm dm Foto: dm, essence Banana puder u prahu (4,20 eura)

essence banana puder u prahu | Autor: dm dm Foto: dm, essence Banana puder u prahu

Lagana tekstura novog essence Banana pudera formulirana je bez mineralnog ulja i talka te na koži ostavlja ugodan i lagan osjećaj prilikom nošenja, a zahvaljujući praktičnoj spužvici, svoj makeup možemo osvježiti kad god nam je potrebno!

Ilia Skin Rewind Complexion Stick Možda vas zanima Makeup koji djeluje kao skincare: Ilia ima novi hranjivi puder u sticku koji dolazi u 42 nijanse! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @alicedickson

Komentari 0