Beauty
TikTokeri isprobavaju Durexov lubrikant kao primer

Korištenje lubrikanta umjesto primera novi je beauty hit! Zašto nešto namijenjeno intimnim dijelovima staviti na lice?

  • Na TikToku se pojavio novi "beauty" trend - korištenje lubrikanta kao primera 
  • Primer ili baza spada u grupu dekorativne kozmetike koja kožu čini glatkom i ujednačenom te djeluje na postojanost šminke, a domišljati TikTokeri otkrili su kako i lubrikant ima slično djelovanje
  • Koliko je riskantno stavljati proizvod koji služi za intimne djelove tijela na lice?

TikTok mjesto je na kojemu se trendovi toliko brzo stvaraju da ih je nemoguće sve popratiti, međutim povremeno se jave i oni koji su toliko neobični, suludi ili bizarni da brzo postanu viralni. Jedan od zadnjih je onaj gdje ljudi koriste lubrikant kao primer to jest bazu prije nanošenja makeupa. 

U trenutku pisanja, hashtag #lubeprimer ima 8,7 milijuna pogleda te su brojni beauty kreatori, ali i obični korisnici odlučili isprobati ovaj neobičan trend koristeći Durex lubrikant u nešto drugačije svrhe. 

 | Autor:

Trend je toliko raširen da se u komentarima šale kako će uskoro doći do nestašice Durex lubrikanta na policama trgovina.

@itsrady

Reply to @katastrophe.99 ✨💅🏻 ##fyp ##makeup ##makeuptransformation

♬ On The Floor - Jennifer Lopez

 

TikTokeri poput @seananthonyv demonstrirali su kako staviti Durex sex lubrikant kao primer na lice. Iako je na početku bio šokiran, Anthony je nakon nanošenja ove nove preparativne kozmetike izrazio oduševljenje time kakav mu je osjećaj na koži, kako se šminka lagano aplicira te izrazio iznenađenje time što mu je Durexov lubrikant bolji primer od njegovog regularnog.

 

@seananthonyv

LUBE AS PRIMER?! ##seananthony ##makeupfyp ##beautytips ##makeup ##viralmakeup ##makeuphacks ##beauty ##mua ##lifehack ##lubeprimer

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Nećemo lagati, u oba videa rezultat nije loš, ali znači li to da trebaš lice mazati lubrikantom? Za slučaj da ti je palo napamet iskopati stari lubrikant iz ladice u spavaćoj i dati mu novu funkciju, možda ipak razmisli dva put.

TikTokerica @emajanee otkrila je kakvu reakciju je koža na licu imala na lube-primer i upozorila: "nemoj to učiniti, lubrikant nije namijenjen licu", pokazavši kako joj je lice poprimilo crvenkastu nijansu.

Izazov za dvojnike na Tiktoku Možda vas zanima Izazov za najuvjerljivijeg dvojnika: TikTokeri pokazuju na koju zvijezdu nalikuju Rubrika Life&style Life&style

Na jedan od trending videa odgovorio je i službeni profil Durexa na TikToku kazavši: "Cijenimo kreativnost (i makeup ti izgleda odlično), ali ne preporučujemo koristiti lubrikant kao sredstvo kozmetike za lice."

Lubrikant za seks može sadržavati sastojke poput propilen glikola i ricinusovog ulja koji mogu nadražiti osjetljivu kožu lica, uzrokovati alergijske reakcije i dovesti do začepljenja pora što može prouzročiti kožne probleme poput akni i dermatitisa.

Možda ipak bolje preskočiti ovaj trend.

via GIPHY

 

Photo: Screenshot TikTok@desiree.white

Komentari 0