Beauty 15. listopada 2013.

Novi beauty centar i kozmetička linija iz Afrodite

Goran Jakuš/Pixsell.
1/22

U Centru Kaptol svečano je otvoren novi prostor Beauty centra Afrodite. U sklopu njega nalazi se i ekskluzivan prodajni prostor, gdje možete kupiti sve proizvode Kozmetike Afrodite, vodeće slovenske kuće ljepote.

S novim je prostorom Beauty centra Afrodite posjetiteljice Centra Kaptol upoznala Barbara Kolar. Naime, zadovoljstvo klijenata i ponuda usluga prerasle su prvobitni prostor Beauty centra Afrodite u Centru Kaptol, pa je salon preselio u novi, mnogo veći prostor. Sada se salon proteže na 105 metara četvornih, a u njemu je zaposleno šest vrhunski obrazovanih kozmetičarki.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

U salonu se nudi široka paleta kozmetičkih usluga za njegu lica i tijela. Za njegu lica, vrata i dekoltea tu su od tretmana za mladenačku kožu preko onih za vitalizaciju i pomlađivanje do luksuzne njege sa zlatom. Za potpunu brigu o tijelu korisnicama salona na raspolaganju je široka paleta kozmetičkih usluga – od anticelulitnih tretmana preko masaža i aromaterapija do pedikura i manikura.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Novost su tretmani lica i tijela koji uključuju kombinaciju aparativnih i preparativnih tehnika Derm System. Riječ je o inovativnim terapeutskim metodama pomlađivanja kože i preoblikovanja tijela koje obuhvaćaju mikrodermoabraziju, radiofrekvencijsku, vakuumsku, cryo i lipoendodermnu terapiju. Pri svim se tretmanima koriste visokokvalitetni proizvodi Kozmetike Afrodite.Ti se proizvodi mogu kupiti u noovootvorenom prodajnom prostoru koji se nalazi u predvorju salona.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Tamo se kupci mogu upoznati i s najnovijim proizvodima Kozmetike Afrodite. Tu su i proizvodi revolucionarne linije Hyaluron Lift. Nova anti-age linija Hyaluron Lift s patentiranom 100% prirodnom hijaluronskom kiselinom uvjerljivo postavlja ultimatum starenju kože: omogućava zaglađivanje bora koje ćete vidjeti i osjetiti.

 | Autor:

Linija Hyaluron Lift bazirana je na djelovanju posebne, potpuno prirodne hijaluronske kiseline, koja zahvaljujući niskoj molekularnoj masi optimizira snagu djelovanja u epidermisu i dermisu. Djeluje na više razina: potiče sintezu kolagena, a time i povećanje čvrstoće - LIFT efekt, poboljšava veze među stanicama i time barijernu funkciju kože, normalizira vlaženje i regulira unutarnju hidrataciju kože, ponovno uspostavlja regeneracijsku sposobnost kože. Linija se sastoji od hidratantne i hranjive kreme za lice (300 kuna svaka), koncentrata za lice (225 kn) i kreme za područje oko očiju (195 kn).

 | Autor:

Novi ambijent Beauty centra i novu liniju razgledale su i isprobale Tihana Harapin Zalepugin, Nives Čanović, Mirko Fodor, Uršula Tolj, Karmela Vukov-Colić i mnogi drugi.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0