Beauty

Nova pravila za šiške: Seksi, ležerne i sa strane

Unatoč novim trendovima, pravila koja uvijek vrijede su da šiške ne smiju padati preko očiju te da predugačke ukazuju na to da trebate kod frizera

Ako ste upravo sada odlučili skratiti šiške ili ih možda već imate, ali biste ih htjeli malo osvježiti, onda pročitajte što nalažu novi trendovi u frizurama:

SEKSI, A NE ŠKOLSKI
Tajna šarmantnih šiški Anne Hathaway? One su istanjene, a pramenovi su nejednake dužine. Takav stil profinjeniji je od ravno odrezanih i gustih šiški kakve nose djevojčice u školi. Savjet plus: Isfenirajte ih okruglom četkom radi ekstravolumena.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

SAVRŠENO ZA ŽENE KOJE SE ”BOJE” ŠIŠKI
Zavodljive, sa strane očešljane, šiške u stilu Eve Mendes čak i ne izgledaju poput onih u klasičnom smislu. Osim toga, kada je kosa puštena, one se savršeno stapaju u jedinstvenu formu.

 | Autor: Getty Images Getty Images

LEŽERNO & ŠARMANTNO
Dugačke šiške, kao one koje često nosi Keira Knightley, u kombinaciji s dužim konjskim repom, ističu jagodice obraza na najljepši mogući način. Savjet plus: Vrhove šiški blago uvijte figarom.

 | Autor: Getty Images Getty Images

NE ZABORAVITE!
1. Šiške ne smiju biti previše guste niti padati preko očiju. Osim što nećete moći vidjeti – stalno ćete ih sklanjati s lica, a pretjerana gustoća djelovat će neprirodno i nimalo šarmantno.
2. Predugačke šiške, koje se spuštaju do usana, izgledaju neuredno i stvaraju dojam da odavno niste bili kod frizera, ili da se sami šišate!

Photo: Getty Images

Komentari 0