Beauty 15. rujna 2020.

Nova Chanelova podloga omogućit će tvom licu ujednačen ten punih 12 sati

PR.
  • Nova Chanelova Les Beiges podloga za ten zdravog sjaja za hidrataciju i postojanost podarit će tvom tenu blistav prirodan izgled
  • Dolazi u čak 35 nijansi, a uz njezinu pomoć lice je poljepšano s prirodnom sofisticiranošću koja traje i do 12 sati
  • Ova podloga kombinira hidratantna sredstva sa aktivnim sastojcima koji štite prirodnu barijeru kože

Linija LES BEIGES iz Chanela ultimativno je utjelovljenje francuske ljepote uz pomoć koje šminka postaje intuitivna i nepretenciozna. Spontano poljepšava kožu i ukrašava je s minimalnom sofisticiranosti. Koža slobodno diše, s osjećajem lakoće poput zraka.

Svake sezone linija LES BEIGES proširuje se kako bi prigrlila divnu vanjsku prirodu tijekom cijele godine. Ove godine Chanel otkriva novu podlogu koja savršeno oponaša osjećaj gole kože s prirodnim, blistavim završnim rezultatom. Tekuća podloga lagana poput povjetarca, stapa se s kožom. Bez viška pigmenata, svakodnevno otkriva smireni ten - onakav za koji se čini da je moguć jedino u vrijeme opuštajućeg odmora. Ležerna sofisticiranost za francuski izgled.

 | Autor: PR PR

S osloncem na stručno znanje Chanel laboratorija za istraživanje make-up formulacija, LES BEIGES PODLOGA ZA TEN ZDRAVOG SJAJA ZA HIDRACIJU I POSTOJANOST ujednačava kožu s prozračnim završnim rezultatom kako bi naglasila njezinu blistavost, a da pritom ostane nenametljiva. Preciznom kombinacijom ultra-finih pigmenata, čimbenika koji odražavaju svjetlost, hidratantnih sredstava i zaštitnog aktivnog sastojka, ona svakodnevno otkriva svjež i odmoran ten s profinjeno satenastim blistavim sjajem. Jednostavno i elegantno, lice je poljepšano s prirodnom sofisticiranošću koja traje 12 sati.

Za postizanje te idealne, svježe i blistave kože nakon odmora, LES BEIGES podloga kombinira hidratantna sredstva sa zaštitnim aktivnim sastojkom. Obogaćena glicerinom na biljnoj bazi ona pruža udobnost i hidraciju tijekom cijelog dana, ali također iz dana u dan. Savjet: kombinirajte je s rutinom njege s HYDRA BEAUTY Micro Sérum i HYDRA BEAUTY Crème kako biste trenutačno pojačali blistavost kože (+ 34% *), ujednačenost tona (+ 106% *) i obasjanost kože (+ 31% *) do 8 sati*.

Za očuvanje ljepote ove kože, LES BEIGES podloga sadrži ekstrakt kalanhoe, biljke s Madagaskara poznate po svojoj sposobnosti klimatskog prilagođavanja. Stvoren u Chanelovim Istraživanjima, ovaj aktivni sastojak stvara barijeru protiv onečišćenja i štiti kožu. Ona oslobađa svjež i prozračni fluid koja se topi na koži da bi je poljepšao prozirnim završnim rezultatom, bez tragova i pruga.

Odabrana biljna ulja koži pružaju blistavost i udobnost. U središtu formule sjedinjeni su pametno dozirani pigmenti za diskretno ujednačavanje tena, duo polimera koji zamagljuju nesavršenosti, brišu pore i popunjavaju borice, kao i reflektirajući puder koji osigurava blistavost kože. Na kraju, puder od silicijevog dioksida stvara nevidljivi film na koži i održava besprijekoran make-up rezultat tijekom 12 sati.

Jednostavna za nanošenje, ova podloga se prilagođava svakoj oblini lica, otkrivajući prirodno poljepšan ten koji je ujednačen s prozračnim i svijetlim satenastim završnim rezultatom. Oličenje je ultimativne profinjenosti, a predstavljena je u četvrtastoj staklenoj bočici, jednostavnoj i elegantnoj. Kao potpis Kuće, lakirana crna kapica s bež vrhom, daje joj legitimno mjesto u liniji LES BEIGES. Jednostavno pritisni pumpicu za oslobađanje točne količine proizvoda. Ponovi za više pokrivanja, bez opasnosti od pretjeranog nanošenja. Zatim je prstima zagladite preko kože, od sredine lica prema van i na vratu.

Chanel je razvio paletu od 35 nijansi kako bi poboljšao prirodni ton kože žena. Svaka nijansa dolazi u nekoliko podtonova za izbor prilagođen željenoj nijansi tena. “B” nijanse, što označavaju Beige, za ujednačenu kožu s efektom ton preko tona, dok su “BD” nijanse, oznaka za Beige Doré (zlatno bež), za toplije tonove kože sa svijetlim svjetlucanjem, te “BR” nijanse, oznaka za Beige Rosé (ružičasto bež), pružaju svježi ružičasti efekt. Cijena LES BEIGES fluida iznosi 428 kuna.

 

Komentari 0