Beauty

Nova adresa za predivnu kosu i besprijekoran make-up

Josey Hair & Beauty novi je salon na zagrebačkoj beauty sceni koji će vas osvojiti svojim udobnim, šarmantnim prostorom, ali prije svega jedinstvenom uslugom. Osim frizerskih usluga i hair stylinga tijekom kojih možete urediti ruke i nokte, Josey nudi i šminkanje. Šminku potpisuje sama vlasnica, Josipa Drpić, make-up artistici s dugogodišnjim profesionalnim iskustvom šminkanja na televizijskim, modnim i beauty produkcijama u suradnji s vodećim make-up brendovima.

 | Autor:

Opuštenim predstavljanjem najnovijeg, revolucionarnog proizvoda i tretmana za njegu kose iz L'Orealovog portfelja – Kérastase K Water, predstavljen je i novi salon za njegu kose, noktiju te make-up – Josey Hair & Beauty. Jedinstven, «total look» koncept, omogućit će vam kreativan Josey tim, a sama vlasnica, Josipa Drpić, pobrinut će se za vaš besprijekoran make-up.

 | Autor:

«Izuzetno sam sretna što Josey napokon ima svoj beauty kutak. Naime, nadimak koji sam dobila od svojih kolega pokazao se kao prepoznatljivo ime i jamstvo za kvalitetu usluge. U televizijskoj industriji i produkciji provela sam više od petnaest godina kreirajući razne «lookove» i trendove u suradnji s vrhunskim stručnjacima i make-up brendovima. Sada sam izuzetno sretna što mogu predstaviti svoj tim i ponuditi vam «total look» iskustvo. Vrhunski proizvodi, konstantna edukacija i treninzi te odvažnost i mašta temelji su naše kvalitete koju ćete, nadam se, brzo prepoznati» izjavila je vlasnica salona, Josipa Drpić.

 | Autor:

Frizerski tim Josey Hair & Beauty predstavio je na predivnim modelima, ambasadoricama salona – Maji Cvetković, Donni Lugonji, Ivani Mišković, te Nabilah Harron protokol Kérastase K Water njege. Lagana formula bogata glikolima i hidroliziranim proteinima u dodiru s vodom kosu obnavlja, zaglađuje, čini mekom, gipkom i predivno sjajnom. Predivne, duge kose Maje, Donne, Ivane i Nabilah su zasjale punim sjajem na oduševljenje svih prisutnih.

 | Autor:

Osim na K Water tretman, u Josey Hair & Beauty salon, u zagrebačkim Mlinovima, možete se naručiti na O.P.I. manikuru i šminkanje s potpisom jedne od najcjenjenijih make-up artistica, vlasnice Josipe Drpić.

 | Autor:

 | Autor:

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0