Beauty

Nježni božur i drvenasta sandalovina u srcu su novog mirisa iz serije 4711 Acqua Colonia

Izvanredan Eaux de Cologne koji osnažuje, jača, stimulira i umiruje, to je ono što obećava portfelj 4711 Acqua Colonia! Nova varijanta kolekcije nadovezuje se na uspjeh prve cvjetne kreacije 4711 Starfruit & White Flowers i istodobno se razlikuje od prethodnog mirisa svojom drvenastom notom.

4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood čarobno povezuje dva kontrastna sastojka, božur i sandalovinu te naglašava žensku karizmu u skladu s geslom "Ti si kraljica"”! Ovaj senzualni miris koji će te razmaziti, jednako kao i pripadajući proizvodi za njegu, u prodaji je od lipnja 2023., pružit će tičarobnu ženstvenost snagom prirode, a odsada je i u novoj veličini bočice od 100 ml!

 | Autor: Pr Pr

Kreatorica mirisa Fanny Ball je u mirisu 4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood spojila, kao što je uobičajeno za seriju mirisa Cologne, dva posebna, kontrastna glavna sastojka i stvorila uzbudljiv miris koji slavi aspekte ženstvenosti. U središtu ove kompozicije nalazi se kralj cvijeća, božur koji mirisu daje nježnu cvjetnost – u kontrastu s upečatljivom teksturom sandalovine, koja ga nježno obavija. Izvanredna kreacija koja ostavlja trajni dojam kao i osoba koja ga nosi.

Louis Vuitton miris Pacific chill Možda vas zanima Pacific Chill, novi Louis Vuitton parfem nadahnut je kalifornijskom obalom - i zdravim sokom Rubrika Beauty Beauty

Nova 4711 Acqua Colonia kreacija Peony & Sandalwood ima nježan učinak na osjetila sa svojih 7% udjela mirisnih ulja: nježne note božura povezuju se s mekom drvenastom teksturom plemenite sandalovine. Bogata kontrastom kao i osoba koja je nosi, ova nježna kreacija naglašava ženstvenu karizmu te joj u kombinaciji sa drvenastim i teksturalnim notama daje neočekivan zaokret!

 | Autor: Pr Pr

Potpuno inspiriran prirodom, miris 4711 Peony & Sandalwood se poput svih mirisa linije 4711 Acqua Colonia ističe ciljanom primjenom prirodnih sirovina. Usto, mirisi se temelje na prirodnim ekstraktima i vrhunskim sirovinama, bez parabena, silikona, aluminija, boja, mineralnih ulja, plastike; nisu testirani na životinjama i veganski su (osim mirisne varijante Lime & Nutmeg).

 | Autor: Pr Pr

Nisu održivi samo iznutra, nego i izvana; naime, sklopive kutije uglavnom se isporučuju iz Njemačke kratkim rutama isporuke, a isporučuju ih tvrtke koje imaju FSC certifikat i koje proizvode svoje kartonske kutije od šuma kojima se održivo upravlja.

Photo: Pr

Komentari 0