Beauty

Njegujte kožu prirodnim maslacima

Toplije vrijeme i izlaganje kože suncu zahtijevaju i njezinu zaštitu od štetnih vanjskih utjecaja. Prirodni maslaci za tijelo hrvatske tvrtke Ulola idealne su kombinacije najfinijih ulja koja koži pružaju dubinsku njegu i zaštitu, naročito nakon sunčanja.

Eterična ulja korištena u maslacima djeluju protuupalno, koži vraćaju vitalnost, potiču obnovu stanica te oporavljaju od fizičkog i psihičkog umora. Maslac Lavanda & čajevac je izuzetno djelotvoran za problematičnu i osjetljivu kožu. Ulola prirodni maslaci koriste se svakodnevno, koži vraćaju vlagu i svježinu, čine je mekom poput svile i štite od štetnih vanjskih utjecaja. Brzo se upijaju i ne ostavljaju masan trag. Četiri vrste Ulola maslaca: Bademovo ulje, med & cedar,  Čokolada & naranča, Lavanda & čajevac, Naranča & cimet pronađite u trgovinama dm, Kozmo, Bipa, Super Konzum ili na www.ulola.com.

Bademovo ulje, med & cedar

 | Autor:

Med je najučinkovitije prirodno sredstvo koje privlači i zadržava vlagu; bademovo ulje omekšava kožu te ublažava probleme osjetljive kože. Pčelinji vosak na koži ostavlja lagan zaštitni sloj koji štiti kožu od vanjskih utjecaja. Kombinacija eteričnih ulja lavande i cedra djeluje antiseptički i koži vraća svježinu.

Naranča & cimet

 | Autor:

Pčelinji vosak štiti od vanjskih utjecaja, a eterična ulja naranče i cimeta oživljavaju, bude i zagrijavaju kožu te potiču cirkulaciju zbog čega se ovaj maslac preporučuje za anticelulitne tretmane. 

Čokolada & naranča

 | Autor:

Čokolada ostavlja ugodnu čokoladnu aromu koja u kombinaciji s eteričnim uljem naranče daje koži potrebnu vlagu i svježinu. Pčelinji vosak ostavlja tanki zaštitni sloj na koži koji je na prirodan način štiti od vanjskih utjecaja.

Lavanda & čajevac

 | Autor:

Pčelinji vosak ostavlja lagan zaštitni sloj na koži koji štiti od vanjskih utjecaja. Eterična ulja lavande i čajevca djeluju protuupalno, koži vraćaju vitalnost, potiču obnovu stanica te oporavljaju od fizičkog i psihičkog umora. Izuzetno je djelotvoran za problematičnu i osjetljivu kožu.

Cijena svakog pojedinog maslaca je 59,90 kn.

Photo: None

Komentari 0