Beauty

Njega kože nikad ne izlazi iz mode: Osvoji novu Avène anti-age kremu i uvjeri se koliko je dobra!

  • Kaže se da koža pamti, i zato je o njoj potrebno brinuti već u mladosti. To podrazumijeva adekvatnu i svakodnevnu njegu koja sadrži moćne aktivne sastojke, a koji pomažu suzbiti znakove starenja
  • Avène je nedavno predstavio Hyaluron Activ B3 liniju kozmetike sa snažnim anti-age učinkom, a mi smo jednu čitateljicu odlučili nagraditi kremom iz iste linije
  • Uključi se u nagradni natječaj na miss7 profilu na Instagramu i ususret Danu žena osvoji jedinstvenu Avène Hyaluron Activ B3 Kremu za obnovu stanica!

Ako na stanice naše kože gledamo kao na pokretač mladosti, iz svakodnevnog života nam je jasno da s vremenom motor stari, usporava i gubi sposobnost obnove, odnosno proizvodi manje ključnih faktora poput kolagena i hijaluronske kiseline. Stanice ne samo da stare, nego starenje šire oko sebe, poput virusa, stoga je ključ učinkovitog djelovanja protiv staranja ne samo u ublažavanju znakova, nego i u njegova liječenju uzroka.

Avène istraživački tim u suradnji s profesorom Jean-Marcom Lemaitreom, svjetskim priznatim stručnjakom za anti-aging, godinama je istraživao način da se uspori ili čak preokrene ovaj proces staničnog starenja. Rezultat ovih istraživanja je ekskluzivna kombinacija snažnih djelatnih sastojaka koji potiču obnovu stanica i imaju utjecaj na proces starenja.

 | Autor: Avène Avène

Linija Hyaluron Activ B3 sastoji se od 4 proizvoda za njegu kože - kreme za obnovu stanica, seruma, trostruko korektivne kreme za područje oko očiju i noćne kreme, a svi proizvodi u ovoj anti-aging liniji formulirani su bez kontroverznih sastojaka i sastoje se od najmanje 90% sastojaka prirodnog podrijetla. Također, svi proizvodi sadrže termalnu izvorsku vodu koja pruža umirujuća i omekšavajuća svojstva, kao i dva moćna anti-age sastojka - hijaluronsku kiselinu i niacinamid.

Danas jednoj čitateljici poklanjamo Avène Hyaluron Activ B3 Kremu za obnovu stanica koja će joj pomoći hidratizirati kožu i suzbiti znakove starenja - smanjiti fine linije i bore te poboljšati elastičnost kože. Avène Hyaluron Activ B3 Krema za obnovu stanica sadrži 0,2% čiste hijaluronske kiseline (visoke i niske molekularne težine) i 6% niacinamida za djelovanje na uzrok starenja i produljenje života stanica.

 | Autor: Avène Avène

Koža je nakon korištenja ove kreme zategnuta, zaglađena i blistava već nakon prvog nanošenja, a nakon 15 dana korištenja, koža je regenerirana, čvršća, a bore su smanjene. Njezina baršunasta tekstura nježnog mirisa pruža ugodu koži i dobra je podloga za šminku. Hyaluron Activ B3 Krema za obnovu stanica je eko-dizajnirani proizvod za njegu kože koji sadrži 92% sastojaka prirodnog podrijetla i dolazi u staklenom lončiću koji se može ponovno napuniti.

Voljela bi je pospremiti u svoju kozmetičku torbicu? Sve što trebaš napraviti da bi ušla u bubanj za izvlačenje Hyaluron Activ B3 kreme je posjetiti miss7profil na Instagramu i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @eauthermaleavenehrvatska, lajkati objavu nagradnog natječaja te u komentaru označiti jednu ženu u svom životu - prijateljicu, sestru, mamu, kolegicu, tetu - onu koja je za tebe najbolja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Igramo se do utorka, 7. ožujka 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Marko Grubišić