Beauty

Njega, hidratacija i neodoljiv miris... Biobaza ima tri nove linije za tijelo i sve ih želimo!

  • Nadamo se da si uživala u ljetovanju, moru, suncu i zasluženom odmoru
  • No, u kakvom je stanju tvoja koža? Sigurno joj treba malo više njege
  • Bez brige, tu su Biobaza Body nove linije razvijene za obnovu hidratacije, hranjivu njegu i miris
 

Tvoja koža se nakon tvog odmora sada treba odmoriti - sol, bazenska voda, sunce....sve je to ostavilo traga na njoj. Pojačana njega je ono što joj sada treba, ali baš u pravi trenutak stižu tri nove Biobaza Body linije za tijelo koje će zadovoljiti sve potrebe tvoje kože.

Osim kao prava „hranjiva bomba“ njegujućih sastojaka, Energy Revive linija je neodoljiva zbog jedinstvenog kremastog mirisa s osvježavajućom, vibrantnom notom limuna u 3u1 gelu za kupanje, tuširanje i pranje kose, njegujućem losionu za tijelo koji se brzo upija u kožu, bez masnog traga, te osvježavajućem dezodoransu u stiku.

 | Autor:
 
 

Osvježavajući, cvjetno–voćni miris rabarbare u Sweet Sensation liniji nježno obavija sva osjetila i pruža osjećaj posebne ugode, dok bogati koktel visokovrijednih prirodnih sastojaka – ulja badema i avokada, karite maslaca, aloe vere i kolagena, pruža hranjivu njegu i zaštitu kože od isušivanja. I u ovoj kolekciji možeš pronaći 3u1 gel za kupanje, tuširanje i pranje kose, losion za hidratantnu njegu tijela i dezodorans u stiku.

 

 | Autor:
 
 

Nježna poput pera, Feather Soft linija izuzetno je hranjiva i pogodna za kožu sklonu iritacijama. Njen puderasti, profinjen miris zavest će sva osjetila i postati ritual ugode tijekom svakodnevne rutine njege tijela. Prirodni maslaci i ulja badema, kokosa i sjemenki grožđa pružit će trenutnu hidrataciju već tijekom tuširanja, a u laganoj i brzoupijajućoj teksturi losiona za njegu tijela - osigurati koži dugotrajnu mekoću i miris.

 | Autor: Noviteti iz Biobaza Body kolekcija dostupni su u svim drogerijama po preporučenim maloprodajnim cijenama od 34,90 kn za 3u1 gel za kupanje, tuširanje i pranje kose; 29,90 kn za losion za tijelo i 39,90 kn za deo stik. 

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0