Beauty

Niste se naspavali? Riješite to beauty trikovima

Kasni odlasci u krevet i rana buđenja znače neispavanost, a nekad i kašnjenje na posao, predavanje, dogovor...

Donosimo vam šest savjeta kako što bolje izgledati one dane kada nam stiskanje snoozea pomrsi planove spremanja.

Umanjite napuhanost

Svjetski vizažisti savjetuju da umornu kožu osvježite tako što ćete proći kockom leda po licu. Jutarnja natečenost splasnut će od hladnoće izgledat ćete odmornije, a a izravnat će i moguće “žuljeve” od jastuka.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Posvijetlite oči

Nanesite bijeli ili bež eyeliner ili korektor uz rub donjih i gornjih kapaka. To će otvoriti i osvježiti pogled, garantiraju to i Viktorijine anđelice. Kako bi pojačale efekt, dodajte tanku liniju tuša uz rub trepavica na gornjem kapku i za kraj možete dodati malo sjenila u bisernobijeloj ili breskva narančastoj nijansi.

Beauty san

Dugoročno rješenje je svilena ili satenska jastučnica umjesto pamučne. Glatki saten spriječit će nažuljanost kože, a navodno je bolji i za kosu te manje lomi vrhove. Planirajte unaprijed Uvijek računajte na spremnu frizuru. Malo ljepšom ukosnicom osigurat ćete si profinjeniju punđu.

Nadoknadite tuširanje

Koliko puta ste se ranije digle kako bi oprale kosu i stigle na vrijeme. Počastite se ekstra vremenom u krevetu tako što ćete koristiti šampon za suho pranje u spreju.

Zagladite vrhove

Naša kosa se tijekom noći zna ponašati nepredviđeno te nerijetko ne rezultira bedheadom kakav smo htjele. Kako bi brzinski ukrotile podivljalu kosu, na vrhove nanesite malo seruma ili ulja za kosu.

Photo: Getty Images

Komentari 0