Beauty

Niste ni znali da vam treba: Obožavat ćete zrcalni lak za nokte!

Vrijeme je da probudite narcisa u sebi i uživate u noktima koji će vam poslužiti kao trendi ogledalo...

Napravite mjesta na svom (vjerojatno) poprilično dugačkom popisu kozmetičkih proizvoda za koje niste ni znali da vam trebaju! Upravo je stigao još jedan koji bi preko noći mogao postati najobožavaniji od svih.

Naime, jednom svojom objavom na društvenim mrežama 'it' djevojka, Gigi Hadid je izazvala pravu pomutnju među ljubiteljima odvažnih lakova za nokte. No, njezina manikura napravljena za posebnu priliku, povodom Met Gala, koštala je "skromnih" 2000 dolara (oko 13 500kn).

Od tad, neobične metalik nijanse lakova za nokte caruju svijetom ljepote, a razlikovale su se isključivo po intenzitetu i stupnju sjaja koji stvaraju (i, naravno, po cijeni). No, upravo se pojavio jedan sasvim drugačiji lak za nokte u obožavanoj nijansi, kojim ćete sasvim sigurno odmah postati opsjednute! Ako ne njime, onda svojim odrazom u vlastitim noktima, a ono najbolje od svega - napokon možete kopirati look Gigi Hadid bez dizanja kredita!

Riječ je o laku koji nosi odgovarajuć naziv Born Pretty - Mirror Nail Polish, a može se nabaviti na službenoj web stranici brenda po cijeni od 9,99 dolara (oko 68 kn) za set od dvije bočice.

O njegovoj popularnosti svjedoče i brojne Instagram objave oduševljenih beauty blogerica, ali i "običnih smrtnica" koje uživaju u pogledu na njegovane, uredne i stajliš nokte, ali i svoj odraz... 

 

#sliver #cute #nails #slivernails #rings #dress #pretty #mirrornailpolish #adorable

Fotografiju objavljuje Fashion_Blog (@myfashion_wall)

Photo: Instagram @gigi hadid

Komentari 0