Beauty 24. veljače 2016.

Ništa bez krumpira i vode: 5 pravila za zdrav život Audrey Hepburn

Instagram.

Prekrasna Audrey vodila je jako zdrav život i brinula se o prehrani jer ju je to činilo sretnom

U intervjuu za Yahoo! Health, najmlađi sin Audrey Hepburn, Luca Dotti, otkrio je sve tajne zdravog života svoje majke. Audrey se brinula o svom zdravlju prvenstveno jer ju je to usrećivalo, a sva njena pravila vrijede i danas. Prihvatite ovu pozitivnu filozofiju prekrasne Audrey i isprobajte ovih pet savjeta za zdraviji život:

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

1. Pijte mnogo vode
Audrey je uvijek inzistirala da svi u njenoj obitelji trebaju piti mnogo vode i jesti dosta povrća. "Tako je odgojena, pa je to prenijela i na nas", kaže Luca.
2. Ne pretjerujte s mesom
Audrey je jela meso, ali u jako malim količinama. meso je sačinjavalo tek oko 20 posto njene prehrane, dok je ostalih 80 posto bilo povrće i voće.
3. Ne bojte se starenja
Imala je vrlo zdrav pogled na godine i uopće ju nije bilo strah starenja. Naravno, žalila se na bore i sijede vlasi, ali je i uživala u svojoj starosti.
4. Ništa bez krumpira
Krumpiri su igrali jako veliku ulogu u njenoj prehrani. Za nju, oni su bili neizbježna i stalna namirnica.
5. Uživajte u malim stvarima
Imala je jako pozitivan stav prema životu i bila je naivna poput male djevojčice. Svaki put kada bi otkrila nešto, poput novog recepta ili namirnice, bila bi jako uzbuđena. Živjela je iz dana u dan i veselila se sitnicama.

Komentari 0