Beauty

Nicole Scherzinger zna trik za savršenu punđu

Koliko god duga raspuštena kosa koja nehajno padala niz leđa bila sinonim ženstvenosti, ništa ne izgleda toliko glamurozno kao punđa. Ova elegantna frizura koja je prije svega praktična jer vam u potpunosti miče kosu s očiju, dat će vašem looku element sofisticiranosti.

Upravo se za ovaj tip frizure jučer odlučila Nicole Scherzinger koja se na eventu pod nazivom "American Ballet 75th Anniversary Fall Gala" u New Yorku pojavila s punđom. Zanimljivo je da se baš za ovaj event odlučila na punđu jer upravo balerine svoju kosu uvijek spremaju u stroge punđe, a one su ujedno sinonim za gracioznost i eleganciju.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Ukoliko i vi želite imati kosu kao Nicole, prvenstveno ćete morati voluminozno kosu isfenirati u valove. Zatim je podignite u visok rep običnom tankom gumicom i onda vrhove uvijajte kreirajući veliku oblu punđu na vrhu glave te ih pritom učvrstite crnim tankim ukosnicama. Na kraju ne zaboravite lak. U Nicolinom slučaju ne morate biti jako uredne i strogo paziti da svaki pramen bude na svom mjestu – neka punđa bude uredna, ali ne strogo zategnuta.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Šlag na kraju je crveni ruž koji će dodatno dati dašak svečanog vašem outfitu i spremni ste za polazak.  

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: @splashnews.com

Komentari 0