Beauty 22. listopada 2015.

Nicole Scherzinger zna trik za savršenu punđu

@splashnews.com.

Koliko god duga raspuštena kosa koja nehajno padala niz leđa bila sinonim ženstvenosti, ništa ne izgleda toliko glamurozno kao punđa. Ova elegantna frizura koja je prije svega praktična jer vam u potpunosti miče kosu s očiju, dat će vašem looku element sofisticiranosti.

Upravo se za ovaj tip frizure jučer odlučila Nicole Scherzinger koja se na eventu pod nazivom "American Ballet 75th Anniversary Fall Gala" u New Yorku pojavila s punđom. Zanimljivo je da se baš za ovaj event odlučila na punđu jer upravo balerine svoju kosu uvijek spremaju u stroge punđe, a one su ujedno sinonim za gracioznost i eleganciju.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Ukoliko i vi želite imati kosu kao Nicole, prvenstveno ćete morati voluminozno kosu isfenirati u valove. Zatim je podignite u visok rep običnom tankom gumicom i onda vrhove uvijajte kreirajući veliku oblu punđu na vrhu glave te ih pritom učvrstite crnim tankim ukosnicama. Na kraju ne zaboravite lak. U Nicolinom slučaju ne morate biti jako uredne i strogo paziti da svaki pramen bude na svom mjestu – neka punđa bude uredna, ali ne strogo zategnuta.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Šlag na kraju je crveni ruž koji će dodatno dati dašak svečanog vašem outfitu i spremni ste za polazak.  

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0