Beauty

Nevidljvi zavodnik predstavljen splitskoj publici

U parfumeriji Anabella u Joker centru predstavljena je neodoljiva Tom Ford mirisna kolekcija koja je od proljeća ove godine dostupna i u gradu Splitu.

Poznati američki dizajner 2005. godine pokreće svoj vlastiti brand kolekcijom naočala, a godinu dana kasnije lansira svoj prvi miris Black Orchid koji danas već ima kultni status.

Mirisi su oduvijek predstavljali strast za gospodina Forda jer su više od modnog dodatka; moćan način kako predstaviti svoj vlastiti stil i identitet. Nevidljiv, a istovremeno nezaboravan može zavesti i fascinirati.

TOM FORD BEAUTY – sadrži 2 mirisne kolekcije:  

⦁    Private Blend 
⦁     Signature kolekcija

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Private Blend – luksuzna mirisna kolekcija predstavlja njegov osobni mirisni laboratorij u kojem kreira posebne i orginalne mirise koji ne podilaze širokoj publici, nego su kreirani za istinske kolekcionare. Svaka bočica predstavlja njegovo umjetničko djelo. Private Blend kolekcija dostupna je samo na odabranim prodajnim mjestima u svijetu, a u Splitu dio spomenute kolekcije može se pronaći u parfumeriji Anabella u Joker centru.

Signature kolekcija – inspirirana je glamuroznom prošlošću poznatih parfumijera,  namijenjena za žene i muškarce. U Splitu je dostupna u parfumeriji Anabella i u parfumeriji Douglas Mall of Split.

U ugodnom ambijentu Anabella parfumerije u Joker centru brojni poznati među kojima Anamarija Asanović, Mia Pauletić, Lea Aviani, Marija Perić i ostali imali su prilike isprobati Tom Ford mirise,

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Tom Ford Beauty dio je Estee Lauder grupacije koju na hrvatsko tržište dovodi tvrtka Orbico Beauty.
 

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0