Beauty

Neodoljivi osmijeh Ive Jerković

Briga o vlastitom zdravlju polako, ali sigurno postaje trend kojeg se pridržavaju i kojeg provode mnoge poznate osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske. Razni trenažni i medicinski procesi, želja za što boljim i kvalitetnijim izgledom postali su dio svakodnevice i dobar pokazatelj da se odricanjem i trudom može doći do željenih rezultata i odlične promocije zdravog načina življenja.

Uz brigu o vlastitom tijelu, sve je više i onih koji se okreću i dentalnoj medicini. Tako su savršen osmijeh poželjeli i lijepa Iva Jerković te Tony Cetinski i njegova supruga Dubravka, koji su u Adident Dental Centru, poznatog hrvatskog stomatologa dr.dent.med. Adnana Šabulića saznali kako i na koji način još više mogu istaknuti svoje zube i kako im lijep osmijeh može donijeti razlog da budu ispunjeni i sretni.

 | Autor: Goran Matijašec Goran Matijašec

Adident Dental Centar osim što jamči vrhunsku kvalitetu svim svojim pacijentima, najbolja je preporuka Ivi Jerković i Dubravki i Tonyu Cetinskom da će uz njihov njegovani fizički izgled i njihovi zubi uskoro postati njihov svojevrsni trade mark. U Adident Dental Centru svi se zahvati obavljaju u skladu s najsuvremenijim i najvišim svjetskim standardima, a u svom poslu svim svojim pacijentima pružaju najkvalitetnije usluge,

 | Autor: Goran Matijašec Goran Matijašec

Dr. dent. med. Šabulić veliku pažnju pridaje kontinuiranom i kvalitetnom stručnom usavršavanju u svim aspektima dentalne medicine a posebice je klinički usmjeren na stomatološku protetiku kojom uspješno izvodi estetske i funkcionalne rekonstrukcije a njegova je stručnost garancija kvalitete čak i u tehnički najzahtjevnijim slučajevima u kliničkoj praksi. Što je svakako odlična preporuka, ali i jamstvo da će Iva Jerković i Dubravka i Tony Cetinski uskoro zasjati s novim osmjesima, ali sigurno i pokrenuti novi trend kada je briga o fizičkom izgledu u pitanju.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Goran Matijašec

Komentari 0