Beauty

Neodoljive mat nijanse novih YSL ruževa za usne

Mat ruževi hit su sezone, a beaty brend YSL lansirao je čak pet neodoljivih nijensi

Ruž čistih boja koje obavijaju usne oduvijek je najupečatljiviji makeup. Sada se ova ikona vraća na velika vrata. 

ROUGE PUR COUTURE THE MATS dolaze u pet novih odvažnih nijansi s rock mat finišem koji podsjeća na teksturu kože i ostavlja eksplozivni dojam.

 | Autor: YSL YSL

U prepoznatljivoj zlatnoj ambalaži s ugraviranim potpisom YSL Cassandre, ROUGE PUR COUTURE THE MATS utjelovljuju rock ’n’ roll luksuz. Idealni su za sve koji žele ostaviti snažan dojam na moderan način.

MAT NIJANSA NA USNAMA PRAVI JE HIT!

Odvažna i intenzivna mat tekstura na usnama ponovo je u središtu pozornosti. No to nije iznenađujuće. Baršunasti finiš koji podsjeća na teksturu kože savršena je protuteža upečatljivim bojama, za iznimno senzualan i dekadentan stil. Smioni, očaravajući i neopisivo privlačni, ROUGE PUR COUTURE THE MATS jamče punu pokrivenost boje zahvaljujući revolucionarnom potencijalu pigmenata. 

 | Autor: YSL YSL

NAPREDNA FORMULA

Postojanost, upečatljive boje i glide-on nanošenje. ROUGE PUR COUTURE THE MATS otkrivaju istinski mat finiš u kombinaciji s iznimnim osjećajem ugode. Savršena kombinacija jarkih boja i baršunaste teksture u fleksibilnoj formuli donosi ‘kožnati’ efekt na usnama. Učinak linije ROUGE PUR COUTURE THE MATS: izazovne usne zahvaljujući spoju upečatljivih boja i smione rock teksture.

 | Autor: YSL YSL

„Mat finiš na usnama trenutno je najveći hit. Osim uobičajenog modnog izričaja, razlog tome je i cool, lagan i brz način postizanja iznimno profinjenog, a opet pomalo buntovničkog izgleda.“ poručuje Lloyd Simmonds, kreativni direktor za makeup, YSL Beauté

Photo: YSL

Komentari 0