Beauty

Neki novi selfie: Kako fotkati nokte za Instagram

Kao jedan od najpopularnijih hashtagova na Instagramu s preko 5 milijuna fotografija koje prikazuju nokte

Hashtag manicure nam pruža uvid u vodeće trendove u manikuri, popularne boje lakova za nokte i izgled noktiju. Ipak, važni su i uvjeti u kojima fotografirate svoje nokte kako biste ih prikazali u najboljem mogućem svjetlu. Predstavljamo vam nekoliko savjeta koji će vam u tome pomoći.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Osvjetljenje

Kao i kod većine fotografija za Instagram, suština je u prirodnom osvjetljenju. Kada fotografirate svoje nokte, stanite pokraj prozora ili izađite van.

Pozadina

Dlan položite na neku zanimljivu tkaninu kako biste svojoj fotografiji dodali malo boje. U tu svrhu možete upotrijebiti svoj omiljeni džemper, tapete ili jastuk, ali vodite računa o tome da dezeni ne odvlače pažnju s vaše manikure.

Dodaci

Ne libite se nositi naslagano tanko prstenje ili različite filigranske narukvice. Zanimljiv nakit odraz je istinskog stila!

Blizina

Iako se mnogi boje bliže kadriranih fotki, a iskusne Instagramerice predlažu da prste fotografirate od zglobova na prstima prema gore. Također, u ruci možete držati neki predmet kako vam prsti ne bi izgledali čudno – čak i bočica laka za nokte u ruci izgledat će super.

Photo: Getty Images

Komentari 0