Beauty 09. srpnja 2015.

Neka vaša kosa bude sjajna i njegovana (i) ljeti

U dm-u za bilo koja 3 kupljena proizvoda za njegu kose iz linija Pantene, Syoss ili Garnier Fructis najjeftiniji iz linije dobivate gratis. Lješkarenje na plaži uz osvježavajući napitak u jednoj ruci, a u drugoj komadić lubenice, i ove godine bit će pravi ljetni hit.

Iako vam se može činiti kako su vrućina i more vaši saveznici, nemojte zaboraviti da vaša kosa jako sunce i promjene vlažnosti zraka doživljava kao neprijatelje.

 | Autor:

Zaštita kose od nepovoljnih utjecaja iz okoline tijekom ljeta zahtijeva tri ključna koraka. Kako bi vam pomogao u tome, dm vam tijekom cijelog srpnja za kupnju dva proizvoda Syoss, Pantene ili Garnier Fructis, treći iz linije daruje na poklon.

Pitate se zašto baš tri?

1. korak: šamponiranje

Kako biste održali čistoću kose, operite je šamponom kojim ćete ukloniti izlučene masnoće i ostatke proizvoda za styling s vlasišta i kose. Važno je dobro isprati šampon kako bi vaša kosa što dulje ostala čista.

 | Autor:

2. korak: hidratacija

Kako biste kosi pružili zaštitni sloj protiv oštećenja kutikula vlasi i omogućili zadržavanje vlage, kod svakog pranja potrebno je koristiti regenerator. Regenerator će doprinijeti fleksibilnosti i elastičnosti vaše kose te će ona izgledati urednije. Kao jedan od saveznika u borbi protiv suhe i oštećene kose, može vam pomoći u intenzivnoj hidrataciji.

 | Autor:

3. korak: njega/zaštita

Za njegu kose potrebno je koristiti proizvode koji se ispiru jer oni dubinski hrane i jačaju vašu kosu. Nanose se nakon regeneratora, a pomoću emulzije prodiru dublje u unutarnju strukturu vlasi.

Za zaštitu kose koriste se proizvodi koji se ne ispiru, a najbolje ih je nanositi dok je kosa još vlažna.

 | Autor:

Postoji još nekoliko manjih i jedno zlatno pravilo održavanja kose tijekom ljetnih mjeseci. Najprije jedno manje – izbjegavajte sušenje fenom, a nakon izlaska iz mora, kosu odmah isperite kako biste uklonili sol ili klor. Za kraj ostavljamo zlatni savjet: najbolje je koristiti proizvode iz iste linije jer se oni međusobno nadopunjuju. 

Komentari 0