Beauty

Nećeš vjerovati koja frizura će PONOVNO biti frizura jeseni!

Više ni ne brojimo koji se put ova frizura iznova vraća kao hit frizura, ali svejedno je jako volimo...

Bob, lob, nob - imamo osjećaj da se svake sezone samo vrte u krug u nešto drugačijim varijantama. Možda su nam već mrvicu dosadile, ali nećemo se lagati, još uvijek jako volimo ove frizure i svaki ih puta rado prihvatimo. A vole ih i brojne zvijezde, što slavne, što domaće, i sve ih rado nose. Ipak, ove jeseni na tron će zasjesti - lob!

Lob frizura idealna je za djevojke koje imaju tanku i nježnu kosu. Tanka kosa dužinom gubi volumen pa se upravo zbog toga lob čini kao najbolji izbor. Kako postići lob frizuru? Potrebno je kosu ošišati ravno na željenu (kraću) dužinu kako bi se postigao osnovni oblik, a potom je slojevito šišati čime će kosa dobiti volumen. 

Takvu frizuru veoma je lako održavati i oblikovati ako je pravilno ošišana. Nakon pranja potrebno je nanijeti malo pjene i osušiti je. Lob najbolje izgleda kada je kosa valovita ili razbarušena pa ako ti kosa nije takva prirodno, za nekoliko minuta lagane valove možeš napraviti peglom ili figarom. No, nemoj biti razočarana. Lob frizura super izgleda i na ravnu kosu. 

Ove jeseni nosit će se lob do ramena u različitim bojama, od platinasto plave do crne.

Plava kosa

Kombinacija stroge frizure i plave boje kose može dati licu stariji izgled pa je, prema tome, lob frizura dobar izbor za razliku od ravnog boba. Kod lob frizure pramenovi kose nježno padaju niz lice umjesto da mu daju strogi okvir. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Smeđa kosa

Postoji puno nijansi smeđe boje kose, a jedno je sigurno - svim brinetama lob frizura odlično pristaje! Iako kraća kosa daje veći volumen, ova frizura zbog mekih linija neće dominirati tvojim licem, nego će ga naglasiti i istaknuti njegove najbolje značajke

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Crvena kosa

Crvena boja kose jako je moćna i nedvojbeno privlači poglede, a samim tim te čini atraktivnom. Potrebno je samo pronaći idealnu nijansu koja najbolje pristaje uz tvoj ten i boju očiju. Hit boja kose ove jeseni bit će topla bakrena boja, a mi mislimo da bi lob u toj nijansi savršeno izgledao! 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Crna kosa

Većina djevojaka ima stah od crne boje jer ona dominira izgledom, ali lepršavi lob i u ovoj nijansi pun je pogodak. Djevojkama koje su se odvažile na ovu boju zasigurno neće biti problem skratiti kosu. Ova moderna i jednostavna frizura naglasit će tvoje lice i ljepotu.

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

 

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0