Beauty

Nećeš vjerovati kakve optičke iluzije pravi ova vizažistica!

Ako još uvijek postoji netko tko misli da šminkanje nije umjetnost, predomislit će se kada vidi što ova 31-godišnjakinja radi sa šminkom i kistovima...

Mimi Choi, 31-godišnjakinja iz Vancouvera, ostavila je posao odgojiteljice u vrtiću kako bi se u potpunosti posvetila svom omiljenom hobiju - šminkanju. Prvotno je šminkala djevojke u slobodno vrijeme, ali nakon što je shvatila da je posao odgojiteljice ne ispunjava i ne usrećuje u potpunosti, dala je otkaz u vrtiću i posvetila se samo šminkanju.

Možda vas zanima Pogledaj video: Nevjerojatna preobrazba vlogerice u Meghan Markle Rubrika Life&style Life&style
 
 

A post shared by MIMI CHOI (@mimles) on

Prije četiri godine upisala je profesionalni tečaj šminkanja i "bacila" se u ekperimentiranje sa šminkom. Ubrzo je počela stvarati nevjerojatne optičke iluzije pomoću šminke i zadivila mnoge. Njezini su radovi toliko zapanjujući da izgledaju kao Photoshop.
 

Kaže kako joj je cilj svaki puta nadmašiti samu sebe - što doista i redoviti čini! Da je izrazito dobra u svom poslu dokazuje i broj njezinih pratitelja na Instagramu, koji je veći od 800 tisuća.

 

 

 

A post shared by MIMI CHOI (@mimles) on

 

 

A post shared by MIMI CHOI (@mimles) on

Možda vas zanima Dobila je izazov da se pretvori u Mona Lisu – ovo nitko nije očekivao… Rubrika Life&style Life&style

Mimi redovito objavljuje svoje radove na profilu i svaki puta izazove brojne reakcije. A kako i ne bi kada ono što čini izgleda nestvarno, zar ne?
 

 

This is #MAKEUP • PULLING MYSELF APART — Outtake and video of the look I did last night. I know the position of the hands looks awkward and wrong but I thought it’s funny enough to share. Painting hands isn’t easy plus having the nose to block me in the centre didn’t help, haha! It’s definitely not one of my favorites but I think I know what to do next time! 😄 Thank you for the overwhelming amount of love, everyone! It warms my heart to know that a lot of you have followed my journey since the very beginning and cheered me on as I slowly improve along the way. There is so much to learn and to fine-tune on and I can’t wait to bring new surprises this year! 💥 ________________________________________________ Disclaimer: This video is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player please contact info@catersnews.com or call +44 121 616 1100 / +1 646 380 1615

A post shared by MIMI CHOI (@mimles) on

 

A post shared by MIMI CHOI (@mimles) on

 

 

A post shared by MIMI CHOI (@mimles) on

 

 

A post shared by MIMI CHOI (@mimles) on

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0