Beauty

Ne propusti priliku: Poklanjamo Braun IPL uređaj za uklanjanje dlačica!

  • Polako nam se bliži adventsko vrijeme, a tada posebno razmišljamo o darivanju
  • Ukoliko si u potrazi za poklonom za svoje najbliže ili jednostavno želiš razveseliti samu sebe, zaigraj naš Value4Money: beauty natječaj i poklon može biti tvoj!
  • Razveseliti se možeš Braun IPL uređajem uz koje ćeš bez sumnje zablistati ovih blagdana! 

Ponekad je dovoljno samo malo za sreću, a to ti našim Value4Money nagradnim natječajem želimo i dokazati. Svaki dan do 2. prosinca miss7 će paketom kozmetike nagrađivati po jednu osobu, a zauzvrat tražimo da glasaš za svoj omiljeni beauty proizvod u svakoj kategoriji natječaja Value4Money, nakon čega trebaš odgovoriti na nagradno pitanje. 

Danas otvaramo natječaj genijalnim poklonom koji možda stigne baš u tvoje ruke. Zanima te što poklanjamo? Među svetim gralovima, u industriji ljepote je i onaj kako što efikasnije ukloniti dlačice s područja koja nas muče. Nove generacije IPL uređaja približile su se tom cilju, a danas jednoj čitateljici poklanjamo omiljeni Braun IPL Silk•expert Mini PL1124

 | Autor: PROMO PROMO

Zahvaljujući tehnologiji SkinPro (SensoAdapt™), automatski se prilagođava nijansi kože kako bi osigurao optimalnu ravnotežu između brzih rezultata i nježnosti prema koži. Korištenje Silk•experta jednostavno je, nema komplicirane postavke i lako se koristi, a sve u udobnosti doma. 

Vitko kućište osmišljeno je za lako rukovanje jer savršeno sjedi u ruci. Precizno i temeljito uklanja dlačice na svakom dijelu tijela pa čak i užim dijelovima poput lica, pazuha ili bikini zone, kao i veće površine poput bedara. Klinički dokazano smanjuje broj vidljivih dlačica za samo 3 mjeseca.

 | Autor: PROMO PROMO

Dolazi u putnoj torbici, tako da ga možeš uzeti sa sobom na put, a ako te brine zamjena lampe, IPL uređaj osigurava 300.000 bljesaka, što znači da mirno možeš uklanjati dlačice do čak 16 godina bez zamjene.

Braun IPL Silk·expert Mini PL1124 imaš priliku osvojiti nakon što posjetiš Value4Money i glasaš za omiljeni beauty proizvod u svakoj kategoriji, a potom odgovoriš na pitanje - ''Pomoću kojeg beauty proizvoda uvijek postižeš najbolje rezultate?'', a mi ti želimo sreću!

Photo: PROMO

Komentari 0