Beauty

Ne propusti priliku! Danas ti poklanjamo essence maskaru, set za obrve i lak za nokte

  • Kao i svakog dana i danas imaš priliku osvojiti super nagradu u nagradnom natječaju Value4Money: beauty
  • Ono što treba učiniti jest ovdje glasati u svakoj kategoriji proizvoda i poslati nam odgovor na zadano pitanje
  • Danas dijelimo genijalan essence poklon paket za uljepšavanje!

Kad već jednom provučemo karticu, želimo znati da smo za svoj novac dobili najbolje – bez obzira jesmo li potrošili dvadesetak ili više stotina kuna. Baš zato miss7 već treću godinu zaredom održava natječaj Value4Money: beauty kako bismo skupa s vama, našim čitateljicama, ali i uz pomoć stručnjaka, doznali koji to proizvodi preparativne i dekorativne kozmetike ovog trenutka na tržištu najbolje odgovaraju kriteriju vrijednost za novac. 

Svakog dana za vrijeme trajanja glasovanja jednu čitateljicu darujemo super poklonom, a sve što tražimo od tebe je da glasaš za svoj beauty favorit u svakoj kategoriji i potom odgovoriš na kratko pitanje. Za to ti je potrebna samo jedna minuta, a nagrade koje možeš osvojiti su genijalne. 

Danas imaš priliku osvojiti essence poklon paket koji sadrži maskaru, set za obrve i lak za nokte...

Da maskara ne mora biti skupa da bi njome bili zadovoljni, dokaz je essence Lash PRINCESS false lash effect maskara. Na očima stvara efekt umjetnih trepavica, a zahvaljujući četkici u obliku stošca, trepavice postižu željenu dužinu i dramatičan volumen. Dugo traje i ne suši se brzo, a na trepavice možeš staviti i nekoliko slojeva. Ovo je posebno važna informacija za sve one žene koje ne mogu nanijeti maskaru iz prvog pokušaja. Također, ne stvaraju se grudice pa maskara neće izgledati neuredno. Već prvim potezom četkice oduševit ćete se duljinom svojih trepavica koje će biti i uvinute kao nikada do tada. Uz to četkica lijepo razdvaja i definira trepavice, a maskaru ćete na kraju dana vrlo lako skinuti s trepavica.

 | Autor: Promo Promo

essence styling soap set za obrve dolazi u praktičnom mini formatu i nudi sve što ti treba za individualni i samouvjereni izgled obrva. Snažne obrve daju licu još veću osobnost. Teksturu nalik sapunu super je jednostavno nanijeti uz pomoć četkice koja oblikuje obrve. essence sapun za oblikovanje osjeća dugotrajan je i proziran i odgovara bilo kojoj boji obrva.

 | Autor: Promo Promo

Želiš lak za nokte s dobrim prekrivanjem i trajnom gel teksturom? Onda je essence shine, last & go! lak za nokte pravi izbor za tebe! Formula essence laka za nokte brzo se suši, a tvoji nokti sjaje blistavim sjajem i privlače poglede. Osim intenzivnom bojom, essence shine last & go lak za nokte može se pohvaliti i dugotrajnošću.

 | Autor: Promo Promo

Požuri i daj svoj glas za beauty proizvode u svakoj kategoriji ovdje, a potom se uključi u nagradni natječaj i odgovori na zadano pitanje. Sretno!

Photo: Promo

Komentari 0