Beauty

Ne možemo vjerovati, ali već je stigao prvi beauty adventski kalendar sezone (i to onaj najbolji!)

Ni ljeto još nije gotovo i, ne znamo za tebe, ali mi još nemamo osjećaj niti da nam se jesen približava. Međutim, ljubitelji beauty proizvoda diljem svijeta su već preplavljeni od uzbuđenja zato što je prvi beauty adventski kalendar za nadolazeću blagdansku sezonu već dostupan za kupovinu. Radi se o omiljenom Cult Beauty adventskom kalendaru za 2024. godinu koji dolazi s čak 40 pomno odabranih proizvoda, od kojih su neki i full-size!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cult Beauty (@cultbeauty)

Možda vas zanima 7 top proizvoda s enzimima ananasa - tko bi ih sve trebao koristiti i zašto? Rubrika Beauty Beauty

Cult Beauty “Curated with Love” adventski kalendar 2024.

Ovogodišnje izdanje adventskog kalendara, prikladno nazvano “Curated with Love”, spremno je zasjeniti svaki drugi poklon na našoj wish listi. S vrijednošću većom od 1100 eura, ovaj kalendar je riznica beauty poslastica koje će nas natjerati da s neobuzdanim entuzijazmom odbrojavamo dane do Božića. U njemu se nalazi 40 stručno odabranih beauty proizvoda uključujući 19 favorita Cult Beautyja u punoj veličini, 6 proizvoda koje ekskluzivno možemo naći samo na Cult Beautyju te razne druge luksuzne proizvode, kao i one u putnim pakiranjima.

 | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: Cult Beauty

Možda vas zanima Nećeš požaliti ako ove jeseni svoj losion ili kremu zamijeniš hranjivim maslacem za tijelo Rubrika Beauty Beauty

Od proizvoda za njegu kože preko šminke do proizvoda za njegu kose, ovaj kalendar pokriva sva područja naše beauty rutine. Uz to, radi se o proizvodima brendova poput Augustinus Badera, PATRICK TA, Summer Fridays i 111SKIN. Dok većina adventskih kalendara nudi jednu poslasticu dnevno, Cult Beauty otišao je korak dalje. Svaka vrata kriju barem jedno beauty iznenađenje, a 25. dan sadrži impresivnih šest proizvoda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cult Beauty (@cultbeauty)

Možda vas zanima U drogerije je stigao najnoviji serum puder koji je savršen za reset kože i prekrivanje nesavršenosti Rubrika Beauty Beauty

Prilika za zlatnu ulaznicu i suradnja s projektom The Respect Project

Kao da proizvodi za njegu kože i kose te šminka nisu dovoljno uzbudljivi, Cult Beauty je u svoje kalendare sakrio tri zlatne ulaznice. Svaka ulaznica vrijedi nevjerojatnih tisuću Cult Beauty funti za potrošiti u njihovom web shopu, što sretnim dobitnicima obećava beauty shopping života.

 | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: Cult Beauty

Uz to, Cult Beauty koristi svoju platformu i za društveno odgovorne projekte pa se udružio s The Respect Project. Oni, naime, znaju da je iznimno važno sudjelovati u borbi protiv normi industrije koja potiče stvaranje nerealnih standarda ljepote. Stoga su se obvezali sponzorirati pružanje osobnog, društvenog i seksualnog obrazovanja u školama diljem Ujedinjenog Kraljevstva s fokusom na tri ključna stupa: samopoštovanje, društveno poštovanje i seksualno poštovanje.

 | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: Cult Beauty

Možda vas zanima Popularni serum 'inspiriran botoksom' sada je snižen čak 40% - vrijedi isprobati! Rubrika Beauty Beauty

Beauty adventski kalendar koji je poput umjetničkog djela

Sam kalendar je kao umjetničko djelo jer je dizajniran u suradnji s umjetnicom i stilisticom, Sophie Ionom. Crpeći inspiraciju iz kultnog jarko crvenog logotipa Cult Beautyja, dizajn uključuje pastelne nijanse i različite teksture kako bi stvorili vizualno zapanjujući paket.

Za Cult Beauty adventski kalendar 2024. potrebno je izdvojiti 275 eura, dok proizvodi koje ćemo naći unutra vrijede čak 1100 eura. To nam pruža nevjerojatnu priliku da otkrijemo nove holy-grail proizvode po puno prihvatljivijoj cijeni, a koji bi mogli postati glavni dio naše beauty rutine. To je savršen način za počastiti sebe ili voljenu osobu tijekom blagdanske sezone, za najljepše odbrojavanje dana do Božića. Štoviše, uz priliku da osvojimo zlatnu ulaznicu u vrijednosti od tisuću Cult Beauty funti, ovaj kalendar donosi dodatno uzbuđenje.

 | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: Cult Beauty

Možda vas zanima 70.000 ljudi u zadnjih je mjesec dana kupilo ove flastere za zaglađivanje bora na čelu - u čemu je tajna? Rubrika Beauty Beauty

Iako se možda čini da je prerano za razmišljanje o blagdanskim adventskim kalendarima, beauty entuzijastice znaju da se oni najbolji brzo rasprodaju. Cult Beauty adventski kalendar 2024. nezaobilazan je za svakoga tko se želi prepustiti blagdanskom slavlju ljepote. Dakle, oslobodi malo mjesta na svojoj kozmetičkoj polici i naruči svoj kalendar putem linka.

 | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: Cult Beauty

Photo: Cult Beauty

Komentari 0