Beauty

Naučite nositi jarki ruž poput Rosie Huntington-Whiteley

Prekrasna menkeneka obožava jarke ruževe i nosi ih odlično. Otkrijte njene make up tajne...

Recimo da ste pronašli svoju boju (ako niste, otiđite u parfumeriju u kojoj imaju uslugu vizažista i neka vam profesionalac pomogne izabrati onu pravu), ali tu ne završava tečaj nošenja ruževa u jarkim nijansama. Tek počinje.

1. Usne moraju biti njegovane i nahranjene

Ako ruž nanesete na suhe usnice, efekt će biti strašan. Zato se sjetite katkad napraviti blagi piling usana, a uvijek prije nanošenja ruža, dobro ih nahranite hidratantnom njegom.Vidite kako su Roseine sočne i mekane? 

 | Autor: Wenn Wenn

2. S ostatkom make upa vrlo pažljivo

Osim ako ne želite postići dojam veselog klauna. Ne želite? Onda u redu. Drečavo rumenilo, previše maskare, luda igra sjenilima…Sve je to veliko NE  - ako niste na stageu ili reviji! Ako pogledate Rosie na ovoj fotki, vidjet ćete da su oči jako diskretno namazane, linija tuša i prirodne nijanse sjenila, a na obraze je nanesen bronzer (koji se jako voli s jarkom nijansom ruža). Uostalom, ljeto je i previše make upa uopće nije potrebno. Kad još malo potamnite, jarki ruž će biti sve što vam je potrebno od šminke.  

3. Pazite da ruš ostane na svom mjestu

Mislimo da Rosie drži ogledalo u torbici i često porovjerava ukakvom su joj stanju usnice. Naime, vrlo lako se može dogoditi da se ruž razmaže ili se rastopi preko rubova usana, a ako nosite upadljivu boju, te će se nezgodancije vidjeti iz daljine. Kako biste to spriječili, olovkom za usne u istoj boji obrubite usnice, a također će malo pudera u prahu usidriti ruž. 

Photo: Wenn

Komentari 0