Beauty

Wow! Nature Box je stigao u Hrvatsku - brend za one koji vole prirodno!

U vremenima kada sve više uviđamo koliko blagodati nam priroda daje (a mi ih ne iskorištavamo do kraja), obožavamo vidjeti da tržište nudi i cjenovno pristupačne proizvode za njegu tijela i kose, a s najboljim aktivnim sastojcima i bez štetnih tvari

Ponosno smo zaključili da je millenialsima stalo do kvalitete, kupuju promišljeno i osviješteni su pa tako vole prirodne proizvode, trude se izbjegavati štetne sastojke i zabrinutiji su za stanje planete zemlje od prijašnjih generacija. Zato ovdje u priču savršeno ulazi Nature Box, brend koji cijenom, kvalitetom i osviještenošću odgovara generacijama današnjice, ali i budućnosti.

 

A post shared by Nature Box (@natureboxbeauty) on

Njihov pristup ljepoti je holistički i svjesni su toga da ljepota izvana u stvari dolazi iznutra, pa tako njihovi proizvodi sadrže hladno prešana ulja, kao najbolja takva na tržištu. U čemu je fora s baš tim uljima? Hladno prešana ulja zadržavaju esencijalne hranjive tvari iz sjemenki voća i orašastih plodova, a pritom Nature Box ulja nisu ni rafinirana ni prerađena, a proizvodi ne sadrže parabene, sulfate, umjetna bojila i silikone. I da, prikladna su za vegane! Kako su ta ulja vrlo fina, na kosi ne stvaraju debeli sloj tako da je ne ostavljaju teškom i ne maste, što je iznimno bitno spomenuti. 

 

A post shared by Nature Box (@natureboxbeauty) on

Izdali su 17 proizvoda među kojima se nalaze šamponi i regeneratori za kosu te šamponi i losioni za tijelo - vrlo jednostavno, u duhu brenda. Korištena su ulja avokada, kokosa, marelice, badema i makadamije: avokado štiti i intenzivno obnavlja kosu i kožu; kokos osvježava i hidratizira; marelica čini kožu mekom, a kosu svilenom, badem unosi volumen i pruža njegu osjetljivoj koži i makadamija čini čuda na suhoj koži koja postaje prekrasno meka te stvara raskošne, fleksibilne kovrče. Zanima te cijena? Iznenadit ćeš se koliko je okej: od 30 do 40 kuna - a svi dolaze u pakiranju od raskošnih 385 ml. 

 

A post shared by Nature Box (@natureboxbeauty) on

Možda vas zanima U Hrvatsku je stigla Becca - make up brend koji je izmislio sjaj kože! Rubrika Beauty Beauty

Proizvodi su već dostupni u trgovinama, a mi ih sigurno uskoro i testiramo!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0