Beauty

Nastavljamo s darivanjima! Osvoji Dermapip kremu i losion i spremna dočekaj zimu

  • Natječaj Value4Money: beauty u punom je jeku! Jesi li već dala glas svom favoritu?
  • Ako nisi, učini to danas jer uz samo nekoliko klikova možeš postati dobitnica sjajne nagrade 
  • Jedna sretnica bit će nagrađena poklon paketom Dermapip kozmetike. Zašto to ne bi bila baš ti?

miss7 natječaj Value4money: beauty u punom je jeku, a osim glasova ne prestaju pristizati ni nagrade. Tako i danas imaš priliku osvojiti fantastičan poklon paket u kojem će se naći dva sjajna Dermapip proizvoda. Sve što trebaš učiniti je posjetiti stranicu natječaja, ostaviti glas za svoje favorite te odgovoriti na nagradno pitanje. Nemoj zaboraviti glasati za proizvod u svakoj kategoriji, a na nagradnom pitanju vrijedi se malo potruditi, jer biramo najkreativniji odgovor.

Da, tako je lako! A evo što te očekuje u današnjoj nagradi:

Dermapip krema za intenzivnu njegu i obnovu zahtjevne, osjetljive i suhe kože

 | Autor: PROMO PROMO

Suha i umorna koža traži od nas dodatnu pomoć, a onda je najbolje okrenuti se provjerenim sastojcima, koji će prodrijeti do dijelova kože kojima je potrebna nježna, ali moćna njega. Med, propolis i matična mliječ provjereni su sastojci koji će nježno oporaviti suhu, umornu i zrelu kožu. Uz potporu pantenola, cvjetova nevena i kamilice te kakao maslaca, bogata tekstura Dermapip kreme licu i dekolteu donijet će intenzivnu regeneraciju i smirivanje kože. Dermapip krema na kožu djeluje revitalizirajuće, a zbog snažnog hidratizirajućeg efekta, koža će polako postajati zaglađenija i čvršća. Moćni sastojci ove kreme čine ju spasiteljem i za druge dijelove tijela, koji pate od suhoće i iritacije.

Dermapip losion za tijelo

 | Autor: PROMO PROMO

Tražiš li nježan losion za tijelo, koji će se lako upiti, ali i osigurati pritom tvojoj koži elastičnost i baršunastu mekoću? Dermapip losion za tijelo nudi upravo taj potrebni miks – nježan je, osigurava mekoću, ali ima snažno i dugotrajno hidratantno djelovanje te će dubinski nahraniti tvoju kožu. Prirodni i dokazano moćni sastojci glavna su komponenta ovog losiona; med, propolis i matična mliječ. Posebno lagane teksture, Dermapip losion ublažit će crvenilo i iritacije na koži, dok će istovremeno jačati otpornost kože i stvoriti odličnu zaštitu od vanjskih utjecaja. Iako snažan u djelovanju, ovaj losion je dovoljno nježan da ga smiju koristiti trudnice (zbog odlične prevencije strija), ali i bebe i djeca.

Znamo da sad jedva čekaš dati svoj glas, to možeš učiniti ovdje, a mi ti želimo puno sreće!

Photo: PROMO

Komentari 0