Beauty

Nastavljamo s darivanjem: Pogledaj koji beauty proizvod danas imaš priliku osvojiti!

  • miss7 natječaj Value4money: beauty još uvijek traje, a osim glasova ne prestaju pristizati ni nagrade
  • Tako i danas imaš priliku osvojiti fantastičnu nagradu - VOLCANICA pročišćujuću, remineralizirajuću i umirujuću masku za lice s potpisom omiljenog brenda Skintegra
  • Sve što trebaš učiniti je posjetiti stranicu natječaja, ostaviti glas za svoje favorite te odgovoriti na nagradno pitanje

Da, tako je lako! Nakon što glasaš za omiljeni beauty brend u svakoj kategoriji (pazi da nešto ne preskočiš!), odgovori na kratko nagradno pitanje - ''Koji beauty proizvod je uvijek u tvojoj torbici?'' i automatski ulaziš u bubanj za izvlačenje vrijedne nagrade. Igramo se svaki dan, a evo što te očekuje u današnjoj nagradi:

Skintegra VOLCANICA pročišćujuća, remineralizirajuća i umirujuća masku za lice

Skintegra VOLCANICA je pročišćujuća, remineralizirajuća i umirujuća maska za lice za njegu normalne do masne te osjetljive kože. Pitate se što ovu masku čini posebnom? Formulirana je na bazi hidratantnog glicerina te ne sadrži ulja što joj daje nježnu, mazivu teksturu.

 | Autor: Promo Promo

Skintegrini formulatori osmislili su bazu koja sadrži silt i higroskopnu glinu te dodatak cinka koji izvrsno njeguju kožu sklonu pretjeranom lučenju sebuma, začepljenim porama i nepravilnostima. Uz cink, sadrži i bakar, esencijalni mineral koji je ključan za niz procesa u koži. Kombinacija gline u hidroglicerinskoj bazi bogatoj hidratantnim sastojcima izvrsno čisti pore bez isušivanja, ostavljajući lice glatkim i pročišćenim u svega 10 minuta.

Nemoj duljiti, jer pravo je vrijeme da glasaš za svoje favorite i odgovoriš na nagradno pitanje ovdje, a mi ti želimo sreću!

 

A sada otkrij koje su dobitnice imale najviše sreće prošli tjedan:
 
17. studenoga Ljiljana Josipović
18. studenoga Rosana Novak
19. studenoga Marina Mršić
20. studenoga Milana Knežević
21. studenoga Maja Cindrić
22. studenoga Nataša Kiš


 

Photo: Promo

Komentari 0