Beauty

Našli smo duplić za popularan Shape Tape korektor!

Svi žele uhvatiti taj prokleti Shape Tape - a nama ga nema nigdje blizu!

Najpopularniji korektor na tržištu trenutno je neupitno Shape Tape od Tarte Cosmetics. Radi se gustom korektoru s velikom pokrivnosti koji se sugerira za konturiranje, a toliko je željen da se jedan proda svakih 26 sekundi, pa je Tarte uveo zabranu prodaje više od dva komada po jednoj osobi. Svojom mogućnošću posvjetljivanja područja oko očiju već se smatra jednim od kvalitetnijih korektora na tržištu. 

Međutim, njegova cijena je nešto viša (192 kn), pa nije dostupan baš svakome, posebice ako živimo van Amerike jer tada morate shipping platiti još 200 kn. Auč! Ipak, ne očajavaj, imamo duplića! 

Jesi li probala već Maybellineov korektor Instant Age Rewind? I ovaj korektor je super popularan u beauty communityju, a njegova gusta formula neodoljivo podsjeća na Shape Tape. Ovaj korektor je znatno jeftiniji (od 90-100 kn), i možeš ga nabaviti u svim većim europskim gradovima, kao i putem webshopa, a vrijedi spomenuti i da većina njih ima free shipping. Iako originalno dolazi u nekoliko nijansi, na većini mjesta možeš ga pronaći samo u dvije nijanse: Fair (koja je bijelo ružičasta) i Light (s žućkastim podtonom). Za ovaj korektor ti garantiramo da je "win".

 | Autor: promo promo

Photo: promo

Komentari 0