Beauty

Naši najpoznatiji influenceri otkrivaju svoje trikove za savršene frizure koji uvijek pale

  • Kosa je jedan od najvažnijih ukrasa koje nosimo, dio je naše osobnosti i utječe na naše samopouzdanje
  • Vrlo često ulažemo previše vremena, ali i novca, u proizvode za koje nismo ni sigurni da nam pomažu
  • Da bi bila sigurna, donosimo ti tajne uvijek odlično stiliziranih kovrči Jelene Marinović, bujne kose Martine Palić i frizure prirodnog sjaja Marka Medića 

Kosa je dio našeg identiteta, nosimo je cijeli život i često ulažemo puno truda (i novca) kako bismo ju ukrotili. Bilo da je dugačka, kratka, gusta, tanka, valovita ili ravna, san je svake žene i muškarca da ju dovede do savršenstva. Good hair day je vrlo često i više od toga, a frizura može utjecati i na naše raspoloženje. Kako se ne bi previše mučili s isprobavanjem raznih trikova za savršenu kosu, pokupili smo isprobane tajne naših poznatih influencera. Zato, pažljivo čitaj i - isprobaj! 

Jelena Marinović: Bujne kovrče uz 2 u1 sprej koji njeguje i stilizira

Vlasnica jednih od najprepoznatljivijih kovrči na našoj influencerskoj sceni je svakako Jelena Marinović. I, moraš priznati, i najobičniji outfit uz njezinu bujnu kosu izgleda senzacionalno. Kako živi sto na sat, kaže, bitno joj je koristiti multifunkcionalne proizvode koji će istovremeno i hraniti i stilizirati njezinu kosu. A ako ti želiš iskopirati njezine kovrče, bez brige, Jelena je otkrila kako ćeš to učiniti. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Što Jelena koristi? 

Peglu za kosu i Nivea Curl Forming sprej

Kako to Jelena radi?

"Nakon što osušiš kosu, nanesi Nivea Curl Forming sprej s pristojne udaljenosti i počni 'gužvati'. Zatim se prihvati pegle i počni kovrčati pramen po pramen. Na taj ćeš način dobiti lijepe kovrče s ekstra volumenom u vrlo kratkom roku", objašnjava naša influencerica.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 26|ZG|CRO 🏠 (@jelenamarinovic) on

Martina Palić 

Gusta kosa san je mnogih djevojaka, ali zahtijeva i posebnu njegu. Toga je itekako svjesna i Martina kojoj je dugačka bujna kosa zaštitni znak, ali kod oblikovanja joj je važno da  taj proces što prije bude gotov, a efekt što dugotrajniji. I za to ima jedan super trik!

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7

Što Martina koristi? 

Nivea Volume Forming sprej

Kako to Martina radi?

"Operem kosu večer prije stiliziranja i na suhu kosu nanesem Nivea Volume Forming sprej. Zatim prođem prstima kroz kosu koncentrirajući se na tjeme kako bih postigla željeni volumen. Ujutro prije posla okrenem glavu naopako i ponovim postupak", opisala je Martina svoj beauty ritual otkrivajući da proizvode nosi sa sobom i na posao kako bi tijekom dana popravila koji nestašni pramen. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKO (@mako.hr) on

Marko Medić 

Marku je, kao i mnogim muškarcima koji ne žele priznati, dobra frizura važan faktor samopouzdanja. Kod stiliziranja kose mu je najbitnije da njegova kosa zadrži prirodni sjaj, da ne postane ljepljiva i kruta, a opet da je dovoljno čvrsta kako bi je što lakše oblikovao. Izgleda da je itekako pronašao način kako to postići!

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Što Marko koristi? 

Nivea Men Styling kremu

Kako to Marko radi?

"Tajno oružje koje udovoljava svim mojim zahtjevima je Nivea Men Styling krema. Sve što trebaš napraviti je uzeti malu količinu kreme, utrljati je u dlanove te oblikovati željenu frizuru. Brzo, efikasno i ne lijepi se", kaže Marko. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Medic (@father_of_djordje) on

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Instagram/miss7

Komentari 0