Beauty

Naša prelijepa Trogiranka novo je lice za Versace!

Još jedna potvrda kako su Hrvatice zaista jedne od najljepših žena svijeta, stiže ni više ni manje nego iz velike modne i beauty kuće Versace

Zaštitno lice Versaceova Dylan Blue Pour Femme mirisa je Faretta Radić! Prelijepa Trogiranka, na globalnoj je modnoj sceni prepoznata kao jedno od najzanimljivijih novih lica, a sada se može ponositi i titulom novog lica mirisne kreacije, talijanske kuće Versace. Riječ je o snažnom i moćnom senzualnom mirisu koji je svojevrsna posveta ženstvenosti.

 | Autor: Versace Versace

Kampanju potpisuje legendarni fotograf Bruce Weber koji je stvorio posebnu i upečatljivu vizualnu priču. "Kad hodam ulicama New Yorka i Brooklyna, gledam sve te teretane i sve te žene koje vježbaju i postaju sve snažnije. Može se reći da su one 'jedne od dečki', ali je uvijek dobro znati da su ipak još uvijek djevojke. Razmišljao sam o njima i ovu sam kampanju napravio kao posvetu njima", ispričao je o svojoj inspiraciji Bruce Weber.

 | Autor: Versace Versace

Novi miris dolazi u elegantnoj staklenoj bočici jake, duboke i tajanstvene tamno plave boje, intenzivne poput Sredozemnog mora. Njezine elegantne obline podsjećaju na amforu, prizivajući antičku kulturu i mitologiju, a zlatni detalji i prepoznatljivi Versaceov amblem meduze dodatno uljepšavaju dragocjen sadržaj.

 

Photo: Versace

Komentari 0