Beauty 2856 prikaza 16. veljače 2018.

Naša prelijepa Trogiranka novo je lice za Versace!

Versace.

Još jedna potvrda kako su Hrvatice zaista jedne od najljepših žena svijeta, stiže ni više ni manje nego iz velike modne i beauty kuće Versace

Zaštitno lice Versaceova Dylan Blue Pour Femme mirisa je Faretta Radić! Prelijepa Trogiranka, na globalnoj je modnoj sceni prepoznata kao jedno od najzanimljivijih novih lica, a sada se može ponositi i titulom novog lica mirisne kreacije, talijanske kuće Versace. Riječ je o snažnom i moćnom senzualnom mirisu koji je svojevrsna posveta ženstvenosti.

 | Autor: Versace Versace

Kampanju potpisuje legendarni fotograf Bruce Weber koji je stvorio posebnu i upečatljivu vizualnu priču. "Kad hodam ulicama New Yorka i Brooklyna, gledam sve te teretane i sve te žene koje vježbaju i postaju sve snažnije. Može se reći da su one 'jedne od dečki', ali je uvijek dobro znati da su ipak još uvijek djevojke. Razmišljao sam o njima i ovu sam kampanju napravio kao posvetu njima", ispričao je o svojoj inspiraciji Bruce Weber.

 | Autor: Versace Versace

Novi miris dolazi u elegantnoj staklenoj bočici jake, duboke i tajanstvene tamno plave boje, intenzivne poput Sredozemnog mora. Njezine elegantne obline podsjećaju na amforu, prizivajući antičku kulturu i mitologiju, a zlatni detalji i prepoznatljivi Versaceov amblem meduze dodatno uljepšavaju dragocjen sadržaj.

 

Komentari 0