Beauty

Narukvice za umivanje najbolji su beauty dodatak ove zime - danas ih imaš priliku osvojiti!

  • Uz naš Value4Money: beauty natječaj već šestu godinu dolaze i vrijedne nagrade!
  • Danas imaš priliku osvojiti super poklon!
  • Odaberi svoje beauty favorite u Value4Money: beauty natječaju i odgovori na zadano pitanje - i možda ova nagrada bude baš tvoja! 

I ove godine imaš priliku osvojiti fenomenalne poklone tijekom trajanja 6. izdanja Value4Money: beauty natječaja. Svakoga dana za tebe smo pripremili poklone koji uključuju genijalne beauty proizvode, a danas imaš priliku osvojiti La PIEL narukvice za umivanje . Pitaš se kako? Vrlo jednostavno - posjeti stranicu Value4Money natječaja, daj glas jednom proizvodu iz svake kategorije, odgovori na nagradno pitanje te ostavi svoje podatke i možda baš ti budeš sretnica kojoj će na kućnu adresu stići ovaj beauty paket. Jesmo li ti uspjeli uljepšati dan? Čitaj dalje i saznaj o kojim je proizvodima riječ.

La PIEL narukvice za umivanje
Čista koža preduvjet je zdrave, lijepe i njegovane kože i potrebno je ritual čišćenja učiniti što jednostavnijim kako nam nikad ne bi palo na pamet preskočiti ga. Zato su tu proizvodi poput La PIEL narukvica. Mekane, guste i praktične narukvice za umivanje omogućit će obavljanje rutine čišćenja lica ili umivanja bez imalo nereda u kupaonici. Ove narukvice za umivanje sprječavaju curenje vode niz ruke te močenje rukava i odjeće, kao i mokre kupaonice i prostora oko umivaonika. Narukvice su rastezljive te istovremeno pružaju udobnost tijekom korištenja.

 | Autor:

Sviđa ti se proizvod? Nemoj duljiti, glasuj za svoje beauty favorite u svakoj kategoriji, odgovori na zadano pitanje i možda baš ti osvojiš ovu super nagradu. Sve dobitnike proglašavamo po završetku nagradnog natječaja, 5. prosinca. Sretno!

Photo: None

Komentari 0