Beauty
1/7

Napravite ombre pramenove kod kuće

L'Oreal Paris lansirao je Préférence Wild Ombrés komplet za izradu ombre pramenova kod kuće. Dostupan u 3 nijanse – za svijetlo do tamno smeđu kosu, za tamno do srednje plavu kosu i za svijetlo plavu do plavu kosu, blistavi efekt postupnog nijansiranja moguće je vrlo lako postići.

 | Autor:

 | Autor: Slojevito bojana kosa s tamnim korijenom i svijetlim vrhovima modni je hit već nekoliko sezona, stil koji su mnoge svjetske zvijezde odabrale kako bi zabljesnule u novom svjetlu. Osnovni dodatak za ultimativni moderni izgled, inspiriran najsjajnijim svjetskim zvijezdama su upravo ombre pramenovi. Sada možete u vlastitom domu stvoriti sjajan i slojevit izgled posvjetljujući samo vrhove kose za trajne rezultate.

Ombre efekt izgleda jednako dobro na raspuštenoj, prirodnoj kosi, kao i kada je kosa skupljena u sofisticirani rep – za svaki dan ili za glamurozni večernji izlazak. L'Oréal Paris Preférénce Wild Ombrés prve su isprobale naše poznate voditeljice Antonija Blaće i Marijana Batinić te fashion bloggerica Isabella Rakonić, koje su se odmah priklonile trendu ombre pramenova. Iako su njihove kose različitih tekstura, boja i dužina, svaka od djevojaka pronašla se u jednoj od Preférénce Wild Ombrés nijansi, a njihove su kose zablistale u samo nekoliko jednostavnih koraka. Ove boje omogućuju optimalno posvjetljivanje i blistavu kosu na prvi dodir, a u pakiranju se nalazi i profesionalna četkica za stvaranje ovog tipa pramenova. Cijena jedne boje za kosu je 59,90 kn.

Izbor nijansi pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0