Beauty

Najpoželjniji uređaj za oblikovanje kose ima novu verziju, što može Dyson Airwrap 2.0?

  • Jedna od najdosljednijih naprava u svijetu ljepote je Dyson Airwrap
  • Nedavno je izišla nova verzija genijalnog Dyson Airwrapa, kultnog omiljenog alata za kosu 
  • Nova verzija Dyson Airwrap 2.0. je učinkovitija i lakša za korištenje

Dyson Airwrap je iznova rasprodan, iznova postaje viralan na TikToku, te je hvaljen je kao uređaj koji stilizira sve i sva, a radi to bez da oštećuje kosu. 

Premda je originalna verzija postala pravi hit 2018. godine te i danas ima kultni status, brend je nedavno odlučio „nadograditi“ ovo sušilo za kosu i štapić za uvijanje i krotitelj kose. Inovativna Coanda tehnologija, koja koristi strujanje hladnog zraka za oblikovanje i učvršćivanje kose, ostaje ista, ali postoji nova boja, novi dodaci i nove nadogradnje koje obećavaju da će 2.0 Dyson Multi-Styler učiniti boljim nego ikad.

 | Autor:

Otrkit ćemo ti po čemu se ovo izdanje razlikuje od originala te kako funkcioniraju dodatni prilozi za Dyson Airwrap Multi-Styler.

Po čemu je Dyson Airwrap Multi-Styler drugačiji?

Najprivlačnija nadogradnja su novi dodaci. Krenimo od Airwap „cijevi“. Nastavci za uvijanje nekad su bili sitni, a to nije bilo baš tako sjajno za svakoga tko ima kosu preko ramena. Ali, sada postoji opcija za produživanje cijevi za 3 i 4 cm za iznimnu duljinu, što uvelike olakšava postizanje volumena od vrha do dna. Zatim su, a ovo je vjerojatno najtraženija prilagodba, poboljšali protok zraka. Sad jednostavno okrećeš mali gumb na vrhu kako bi promijenila protok zraka s desna na lijevo.

Četke za zaglađivanje izgledaju slično starima, ali ipak ima puno promjena. Mekane i čvrste četke, koje su dizajnirane da djeluju posebno na kovrčavu kosu, ovaj put daju više prianjanja i kontrole. Protok zraka je rekonstruiran za borbu protiv kovrčanja i daje glatkiji i ravniji završetak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dyson (@dyson)

Posljednje, ali svakako ne manje važno, je Coanda Smoothing Dryer, a to je u biti alat dva u jednom. Na vrhu je mali gumb koji mijenja protok zraka. U jednoj postavci radi kao fen koji pruža grubo sušenje prije stiliziranja. Drugi, možda uzbudljiviji smjer, omogućuje glatki finiš. 

Novi nastavci dizajnirani su za rad u tandemu s prvim izdanjem uređaja za oblikovanje, tako da ih možeš kupiti zasebno ako tako želiš. 2.0 Dyson Airwrap dostupan je u tri seta: originalni, Complete Long (koji uključuje izdužene cijevi za uvijanje) i Complete Curly/Coily (koji uključuje nastavak za češalj sa širokim zupcima). 

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Photo: None

Komentari 0