Beauty
Eva Longoria

Najljepši nude ruž: Eva Longoria ne odvaja se od ovog L'Orealovog favorita za samo 12 eura

  • Eva Longoria je uspješna glumica, a izgradila je svoj prepoznatljiv stil, pa tako i u domeni makeupa
  • Longoria je vjerna filozofiji koju je jednom i objasnila, a to je da na licu naglasi ili oči ili usne, nikada oboje odjednom
  • A kad je u pitanju ruž, ako očekuješ da je riječ o nekon skupom Diorovom ili Chanelovom ružu, nije. Glumica se odlučila za više nego pristupačan L'Orealov ruž

Od TV-a do velikog platna i nebrojenih crvenih tepiha diljem svijeta, jasno je je Eva Longoria uspješna glumica, ali i to da sa svojih 48 godina izgleda više nego lijepo. Također, Eva je izgradila svoj stil, pa tako i u domeni makeupa. A posebno je zanimljiv detalj da je čak ni u najsvečanijim prigodama, poput nedavno održanog Filmskog festivala u Veneciji nećemo često vidjeti sa žarko crvenim ružem kakav mnoge dame biraju za takve prigode.

Longoria je vjerna filozofiji koju je jednom i objasnila, a to je da na licu naglasi ili oči ili usne, nikada oboje odjednom. U posljednje vrijeme karta padne na oči, dok na usnama redovito ima diskretan ruž u nude nijanse. Ili karta padne na ovaj ruž koji joj je totalni favorit? I od kojeg se rijetko odvaja.

 | Autor: Mondadori Portfolio/SIPA USA

Ako očekuješ da je riječ o nekon skupom Diorovom ili Chanelovom ružu, nije. Glumica se odlučila za više nego pristupačan L'Orealov ruž. Što nije čudno jer je dugi niz godina ambasadorica ovog poznatog beauty brenda pa je tako on zadužen i za sve njezine makeup lookove na javnim pojavljivanjima.

Ipak, između brojnih nijansi L'Orealovih ruža upravo joj je ova najdraža. Riječ je o Color Riche Intense Volume, dugotrajnom ružu za usne s mat efektom. Postoji u 12 prekrasnih nijansi, od ružičastih preko koraljnih do žarko crvenih i ljubičastih, no glumici je najdraža upravo nijansa Le Nude Nonchalant. Na našim prodajnim stranicama cijena ovog ruža je između 11,40 eura na notino.hr i 12 eura na jeftinije.hr, ovisno gdje tražiš.

 | Autor: Foto: Pr

Na pitanje voli li hrabriji makeup za crveni tepih ili šminku koja izgleda prirodnije otkrila je da na njemu nitko ne može biti prirodan jer bljeskalice fotoaparata te jednostavno "isperu" pa trebaš jači makeup da bi izgledao dobro. "Ali još uvijek volim da mi je koža blistava i rosna, pa pokušavam ne pretjerivati s puderom i uvijek jako naglasim trepavice."

 | Autor: Foto: Profimedia

Inače, stilist Evi odabere odjeću za cijeli tjedan (filmski festivali traju...) pa se prema haljinama određuje i beauty look. Na primjer, sve počinje s tim hoće li imati podignutu ili spuštenu kosu. A onda pada odluka hoće li naglasiti oči ili usne. Ove godine Eva je u Cannesu gotovo svo vrijeme noslila svoj omiljeni nude ruž. Njezina odluka ili odluka vizašista?

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0