Beauty

Najljepši novi puder: dala bih za njega zadnju lipu!

U posljednje vrijeme "okidam" na vrlo lagane pudere koji imaju sastav koji ne šteti koži, a pritom daju prekrasan sjaj. Jedan takav pronašla sam u poznatom francuskom brendu i košta svega 300-tinjak kuna! Nije jeftin, ali se totalno isplati!

Lancomeov Skin Feels Good je predstavljan na različite načine; negdje kažu da je krema u boji, negdje da je hranjivi puder, a ponekad se spominje i termin "tinta za lice". Najjednostavnije je reći da je riječ o hibridu pudera i njege za lice te da spada u grupu novih, naprednih formula koje spajaju preparativu i dekorativu. Iz Lancomea kažu kako je puder lagane teksture i pokrivnosti, prikladan za svaki tip kože, ne sadrži parabene i služi kao make up i zaštita od zagađenja iz okoliša i slobodnih radikala. Ne mogu opisati koliko sam bila skeptična prema bočici koja je stigla u moje ruke - ali ispalo je da se radi o pravom, pravcatom otkriću. 

 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic) on

Isprobala sam nijansu "025W Soft Beige", idealan topli ton žućkasto-bež nijanse koja je i dalje vrlo svijetla. Miris je nezamjetan, a tekstura je vodenasta. Kada se nanosi na lice daje skoro osvježavajuć osjećaj koliko je rijedak. Lijepo se nanosi beautyblenderom, kistom i prstima, svuda dajući sličan i vrlo lagan efekt prekrivanja. Ono što oduševljava je količina sjaja koju daje, kao i specifičan zaglađen izgled kože s vidljivo manjim porama. Ne osjećaš ga kad ga nosiš, ali osjećaš da je koža hidratizirana za što je, vjerujem, zaslužna hijaluronska kiselina. Oduševljava me zaštitni faktor 23, što nije super visoko ali je bolje od mnogo češćeg SPF-a 10 ili 15. Tijekom dana ćeš se sigurno zamastiti dok ga nosiš, pa će prvotni prekrasan sjaj kože prijeći u hiper-sjaj koji lakše i klizi s lica. Želiš li da puder dobije na dugotrajnosti, ujutro ga malo matiraj, a sa sobom uvijek imaj i puder u kamenu.

Možda vas zanima Je li novi Maybelline Super Stay puder zbilja toliko dobar? Rubrika Beauty Beauty

Čini mi se idealan za ljeto jer je toliko prozračan, a kožu naprosto transformira u mnogo ljepšu nego što jest - teško je objasniti dok ga ne staviš i sama na lice. U svakom slučaju, imaš li masnu kožu, a voliš glam make up, ovo i nije baš za tebe, ali ako voliš prirodni make up, čak ćeš mu oprostiti to što ćeš ga tijekom dana malo popravljati.

Cijena proizvoda je 275 kn i može se kupiti u Douglasu. Bi li ga kupila ponovno? Apsolutno, ovo je zaista bila ljubav na prvi pogled. Vjerujem da ga još dugo neću prestati nositi... 

Ocjena: 5/5  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • helena123

    Kupila sam 2 pudera. Max factor colour adapt warm almond kojeg koristim vec par godina i Essence fresh&fit fresh sun beige 40. Nikad nisam koristila jeftini puder jer nisam htjela riskirati. Do sada. Molim te recenziju essence pudera. Meni se ... prikaži još!