Beauty

Najljepši način da odbrojavate do Božića: Zavirite u L'Occitane adventske kalendare

Božićno vrijeme je vrijeme radosti, ljubavi i darivanja, a ništa ne dodaje uzbuđenju tog razdoblja kao adventski kalendari. L'Occitane, zavodljivi francuski beauty brend, donosi tri čarobna adventska kalendara kako biste mogli uživati u svakom danu u prosincu. Ovi kalendari su ispunjeni iznenađenjima u obliku kvalitetnih proizvoda za njegu tijela i lica, a svaki od njih obećava unijeti dozu luksuza u vaše jutro.

 | Autor:

Klasični adventski kalendar

L'Occitane Klasični adventski kalendar pružit će vam 24 dana radosti i primamljivih proizvoda za njegu tijela. Otvorite svaki džep i otkrijte mirisne kreme za tuširanje, mlijeka za tijelo, kreme za ruke, gelove za tuširanje, balzame za ruke, sapune i mnoge druge proizvode koji mame osmijeh. Ovaj kalendar donosi najbolje od L'Occitanea, uključujući neke od njihovih najpopularnijih proizvoda, kao što je ikonična krema za suhu kožu ruku Karite i Booster za noćnu njegu lica koji je osvojio sve simpatije beauty entuzijasta, ali i nagrade kozmetičkih stručnjaka. Osim toga, kalendar je inspiriran zanatskim radovima, a svaki džep donosi posebnu priču.

Eternity adventski kalendar

Kada govorimo o održivosti, L'Occitane prednjači bez premca. Njihov platneni adventski kalendar ne samo da vam nudi 24 iznenađenja za njegu, već se i može ponovno koristiti u godinama koje dolaze. Otvorite džepiće i pronađite proizvode kao što su ulje za tuširanje, šamponi, balzami za tijelo, kreme za ruke, serumi i mnoge druge poslastice. Ovaj kalendar također je inspiriran zanatskim radovima i donosi kvalitetne proizvode za njegu tijela i lica. Ručno ga je oslikala ilustratorica Éva Offredo pa ćete njime unijeti i dašak umjetnosti u svoj svijet.

 | Autor:

Premium adventski kalendar

Za one koji žele potpuni luksuz tijekom adventa, L'Occitane Premium adventski kalendar je idealan izbor. Ovaj kalendar donosi 24 vrhunska proizvoda za njegu, uključujući mirisne gelove za tuširanje, kreme za lice, ulja, serume, kreme za ruke, balzame za tijelo i mnoge druge proizvode. Dizajniran je kao ladica za pohranjivanje malih dragocjenosti, što ga čini trajnom investicijom. Ovaj adventski kalendar također se može pohvaliti ambalažom bez plastike i  odgovornošću prema okolišu.

 | Autor:

Neovisno o tome koji L'Occitane adventski kalendar odaberete, svaki od njih donosi posebnu dozu raskoši i razigranosti u njezi tijela i lica tijekom blagdana. Ovi kalendari ne samo da su divan poklon za vas ili vaše najdraže, već i pružaju priliku za svakodnevno uživanje i opuštanje u danima koji prethode Božiću. Osigurajte svoj primjerak i uživajte u svakom danu do najposebnijeg dana u godini. Sretan Božić!

Pronađite nove proizvode u L'Occitane trgovinama i web trgovini te pratite novosti na službenim društvenim mrežama brenda - Instagramu i Facebooku.

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0