Beauty

Najljepši beauty lookovi s Venecijanskog festivala

Naravno, i mi smo posjetili poznati filmski festival u susjedstvu kako bi ti predstavili tamošnje najbolje beauty lookove - ima ih zaista dobrih!

I 74. Međunarodni filmski festival u Veneciji od grada na kanalima je napravio ne samo filmski, već i modni centar. A što je osim elegantnih toaleta neizbježno na crvenom tepihu? Ljepota! Kao i uvijek, glumice i manekenke pokazale su kako prate beauty trendove i potrudile se da pred kamerama zabljesnu jače od bliceva fotoreportera.

Ove su godine na crvenom tepihu prevladavali prirodni lookovi, s manje šminke i kvalitetnim naglascima boje na licu. Popularan je bio sasvim nude look, pomalo sirova koža s jarkim ružem, pa i dobar stari crveni ruž s kojim se zaista ne može nikada promašiti. 

1. Alycia Debnam-Carey

Mlada glumica oduševila je svojim čistim licem, snažnim obrvama i putenim crvenim usnama. Nemamo što više reći - pravi statement!

 

A post shared by Alycia Debnam-Carey (@alyciajasmin) on

2. Bianca Balti 

Poznata Talijanka odlučila se za vrlo clean look - konturirane oči i obrazi koji naglašavaju njenu prekrasnu konstrukciju lica, a izostanak maskare samo dodaje na njenoj izvanzemaljskoj ljepoti. Usput, imala je fantastičnu punđu s crnom trakom, koja je jedan od aktualnih trendova u kosi.

 

A post shared by Bianca Balti (@biancabalti) on

3. Kate Bosworth

Kate je uvijek fantastično prirodna i jednostavna - ovoga puta u boji ružinih latica na očima, obrazima i usnama, ali u jednom decentnom, opranom nanosu.

 

A post shared by Kate Bosworth (@katebosworth) on

4. Izabel Goulart

Ova manekenka ne bježi od starohollywoodskog glamura kada su u pitanju crveni tepisi, a isto je napravila i sada - valovi u kosi i nenametljiv metalik make up.

 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

5. Isabeli Fontana

Možda najhrabriji festivalski beauty look isfurala je manekenka Isabeli, koja je naprosto očarala jednostavnom frizurom i plavim smokey eyeom.

6. Amanda Seyfried

Nemaran kovrčavi rep spojila je s ružem sezone - nijansom bobičastoga voća, te naglašenim trepavicama.  | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

7. Rebecca Hall

Odličan ravan bob glumica je kombinirala sa srebrnim metalik sjenilom i usnama u pomalo 90's smeđe-crvenoj nijansi. Mrak!

 

A post shared by Rebecca Hall (@rebeccahall) on

8. Amal Clooney

Zanosna Amal imala je make up look s potpisom Charlotte Tilbury - prekrasne usne u tonu bobičastoga voća, lažni bob u maniri starog Hollywooda i oči naglašene tušem.

 

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0