Beauty

Najljepše celebrity frizure u 2016. godini

Ove godine najtraženije frizure definitivno su bile 'lob' i šiške, a jedna je slavna dama savršeno iskombinirala oba looka

Zvijede često mijenjaju frizure, a nejčešće oni stilovi koje odaberu postanu i trend. Tako su se ove godine mnoge slavne dame odlučile za takozvanu 'lob' frizuru, odnosno duži bob, a veliki povratak doživjele su šiške. Ovo su najbolje celebrity frizure u 2016. godini koje vam mogu poslužiti kao odlična inspiracija za vaš novi look, a otkrivamo i što vam je sve potrebno kako biste ih oblikovali na najbolji mogući način.

Taylor Swift

 | Autor: Getty Images Getty Images Pjevačica je nedavno osvježila svoj bob i podarila mu look u stilu sedamdesetih sa šiškama koje jednako dobro izgledaju sprijeda i sa strane, a želite li i vi ovakvu frizuru bit će vam potebni proizvodi za oblikovanje i učvršćivanje

Emilia Clarke

 | Autor: Getty Images Getty Images

U slobodno vrijeme "Majka zmajeva" nosi ombre i razbarušeni 'lob'. Za postizanje ovakve 'ljetne' teksture birajte sprejeve za volumen s mat efektom.

Kim Kardashian

 | Autor: Getty Images Getty Images I Kim se ove godine odlučila skratiti kosu do ramena, a ona svoju frizuru nosi ravnu i njeguje ju sprejevima za dodatan sjaj.

Cara Delevingne

 | Autor: Getty Images Getty Images Glumica i manekenka ove je godine odlučila skratiti svoju dugačku kosu i dodatno ju posvijetliti. Ovakvu frizuru najlakše ćete postići imate li valovitu kosu, a odlučite li se i na istu boju, nabavite posebne proizvode za njegu i oblikovanje obojene kose

Ariana Grande

 | Autor: Getty Images Getty Images Pjevačica je nedavno napravila ravne šiške. Ovakva frizura zahtjeva svakodnevnu brigu i nije za djevojke koje se neće svakog jutra moći posvetiti njihovom oblikovanju. 

Bella Hadid

 | Autor: Getty Images Getty Images Bella Hadid također je odrezala šiške, no ova frizura ne zahtjeva toliko brige - jednostavno, dok sušite kosu, šiške počešljajte sa strane.

Selena Gomez

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus Selena je spojila dva najtraženija looka godine - lob i šiške, a valovita kosa dala je frizuri dodatnu čar. Želite li kopirati njen look, potrebni će vam biti proizvodi za volumen, teksturu i oblikovanje.

Bez obzira za koju frizuru se odlučite, svakako isprobajte jedan od Keune proizvoda za zdrav i sjajan izgled. 

Saznajte više trikova i savjeta o kosi unutar specijala Lijepa kosa
Photo: Getty Images

Komentari 0