Beauty

Najljepša uskršnja iznenađenja u Douglas parfumerijama

Ovog ćemo se Uskrsa počastiti beauty poklonima, trendi make-upom i proslaviti blagdane prigodnim šarenilom

Uskrs je stigao i ove godine je zaista predivan! Pripremite se za proslavu šarenila jer su Douglas parfumerije za vas pripremile pregršt divnih ideja, posebnih beauty poklona, a otkrivaju i kojim trendy make-upom ćete se ovog Uskrsa oduševiti!

Da biste prenijeli malo uskršnjeg šarma na svoj make-up, koristite svježe žute nijanse koje će osunčati vaš ten i podariti mu blistavost. Ako volite isprobavati različite boje i rado eksperimentirate sa svojim make-upom, nanesite tanku liniju žutog tuša za oči
i na gornji dio kapka. Sigurno će vam istaknuti pogled i dodati sjaj vašim očima. Ukoliko imate svijetlu kožu lica posegnite za pastelno žutom nijansom i spojite je s omiljenom paletom sjenila za oči. Počnite s najsvjetlijom nijansom u unutarnjem dijelu oka i spajajte je s tamnijim i bogatijim nijansama prema vanjskom dijelu vašeg kapka. Za dodavanje finalnog sjaja svom make-upu upotrijebite jarko ružičasto sjajilo za usta. 

 | Autor: Douglas Douglas

Ukoliko je jarka žuta boja ipak malo previše za vašu ugodu, pokušajte povećati svoje oči malim daškom žute boje. Nanesite make-up kao i inače te dodajte trag žute olovke za oči na liniju donjih trepavica. Otvorit ćete svoj pogled i izgledati svježe bez pretjerivanja sa žutom. Dodajte rumenilo boje breskve i odgovarajući ruž za suptilan i topao kontrast na vašem licu. (Quattro Eyeshadow - sjenilo za oči 115,00 kn, Marbelized Powder Highlighter - kompaktni puder 129,00 kn)

 | Autor: Douglas Douglas

Ako ipak želite da make-up na vašim očima ostane klasičan i decentan, razmislite o stilskoj i proljetnoj manikuri s lijepim žutim lakom za nokte. Ako ste još k tome maslinaste puti, svijetlo žuta će se savršeno uklopiti. Jarke pastelne nijanse žute bolje će pristajati onima svijetle i porculanske puti. Još jedna ideja za vašu manikuru je zabavan uskršnji nail art. Najbolje je što imate bezbroj mogućnosti za kombiniranje različitih boja!

 | Autor: Douglas Douglas

Ako vam se sviđa ideja o svijetlo žutom laku za nokte, dodajte nekoliko točaka u bijeloj ili ružičastoj nijansi. Ako ipak preferirate mekše boje, koristite suptilan nude lak kojem ćete dodati to šljokice u bilo kojoj pastelnoj nijansi. Počnite s jednim slojem temeljnog laka kako biste izjednačili pločice svojih noktiju. Nakon što se temeljni lak osušio, vrijeme je za prvi, pa drugi sloj boje. Za oslikavanje točkica/prugica koristite čačkalicu. Nakon što ste zadovoljni svojim nail artom, slijedi finalni top premaz koji će zaštiti vašu uskršnju manikuru! (Cuticule oil - ulje za nokte 54,90 kn , Glow Nail Polish - lak za nokte 54,90 kn)

 | Autor: Douglas Douglas


Svi obožavamo make-up - pogotovo kada je proljeće ovdje iza ugla. Iznenadite svoje prijateljice sa sjenilom u nježnim pastelnim tonovima kao što su roza, svijetlo plava ili pistacija. Još jedna ideja za vašu igru uskršnje potrage je sakrivanje sjajila za usne u prekrasnim jarkim bojama. Od koraljne do boje maline - svatko voli lijep sjaj na svojim usnama. Ako želite svojim najdražim priuštiti opuštanje u kombinaciji s intenzivnim liječenjem tijela, poklonite im kremasti maslac za tijelo.

 | Autor: Douglas Douglas Bez obzira pripremati li za Uskrs svečanu gozbu za svoje najbliže ili odlazite na večeru, svoje goste ili domaćine iznenadite malom personaliziranom beauty vrećicom iznenađenja. Napunite paketiće malim kozmetičkim poslasticama: maske za lice za savršeno opuštanje, beauty kupke za spa užitak ili maleni balzam za usne u obliku uskršnjeg jajeta. (Accessories - spužvica za kupku 8,99 kn, Home Spa, Beauty of Hawaii – In Shower losion za tijelo, 89,90kn, Beauty Bag - kozmetička torba 99,90 kn)

Photo: Douglas

Komentari 0